MiTek Global Home

Vasile Isache -Director General MiTek Romania- organizeaza Conferinta Regionala Transilvania 2011 -“Sa dam valoare lemnului prin industrializare!”- 8 Februarie 2011, Campia Turzii – Complex Restaurant Lac Luncani

EXCLUSIV PENTRU ARHITECTI, INGINERI SI INVESTITORI/DEZVOLTATORI
CAMPIA TURZII – COMPLEX RESTAURANT LAC LUNCANI, 8 FEBRUARIE 2011, ORA 10:30

ORGANIZATOR:MiTek Industries Group Romania SRL

MiTek Inc., companie multinaţională – membră a Grupului Berskshire Hathaway U.S.A.-WARREN BUFFET, cu filială în România, nr. 1 mondial in productia de programe de proiectare profesionale dedicate exclusiv INDUSTRIEI STRUCTURILOR DIN LEMN!

TEMATICA si MODUL DE DESFASURARE A CONFERINŢEI:

Solutiile logistice si tehnice oferite de mitek pentru valorificarea la maxim a unui material de constructie cu traditie, lemnul – prin furnizarea de variante economice pentru investitii in toate domeniile de constructii, atat civile cat si industriale (piscine, bazine de inot, sali de sport, constructii industriale, agricultura, reabilitarea sarpantelor pentru toate categoriile de constructii).
Sarpanta din lemn in sistem grinzi cu zabrele (ferme prefabricate) – o solutie simpla si sigura de a castiga spatiu locuibil prin eliminarea stalpilor, popilor si panelor de coama si celor intermediare, asigurand costuri reduse prin utilizarea unei singure sectiuni de lemn.
Sarpanta – element vital al unei contructii, nu doar un simplu accesoriu, de cele mai multe ori neglijata, cu detalii de proiectare incomplete, a caror finalizare revine mesterilor executant.
Inlocuirea cu succes a planseelor traditionale cu grinzile cu zabrele metalice posi strut, la casele pe structura de lemn, precum si a planseelor din beton la casele din zidarie.

Unul dintre obiectivele  MiTeK in cadrul evenimentului il reprezinta imbunatatirea si eficientizarea maxima a colaborarii dintre inginerii si arhitectii care proiecteaza structuri din lemn, pentru a gasi mijloace comune de a elimina blocajul comunicational ca urmare a solutiilor de design propuse de arhitecti, de cele mai multe ori foarte avangardiste, date  spre rezolvare  inginerilor pentru calculul structural, si mai apoi constructorilor spre executie.  De cele mai multe ori, proiectele nu contin solutii si detalii de executie referitoare la realizarea sarpantelor, fara folosirea de  reazeme intermediare  (popi,stalpi). Aplicand  sistemul de proiectare MiTek se pot proiecta si realiza constructii cu deschideri foarte mari, de pana la 40 m,fara reazam intermediar. La acest eveniment MiTek va prezenta  invitatilor sai cele mai noi tehnologii ,produse şi servicii din domeniul construcţiilor din lemn pentru ca beneficiarii finali sa fie pe deplin multumiti din punct de vedere al calitatii,sigurantei si pretului.

Software-ul care a revolutionat industria sarpantelor

RoofCon-TrussCon – cel mai dezvoltat program european de proiectare si calcul structuri din lemn destinat inginerilor, arhitecţilor, producatorilor si montatorilor de sarpante prefabricate, case din lemn, structuri speciale din lemn,etc.
• Un program de proiectare pentru structuri din  lemn cu interfaţă intuitivă şi comenzi rapide, desen 2D si 3D, calcul, modelare şi dimensionare a fermelor (grinzilor cu zabrele), plansee structurale din lemn, capriori din lemn ecarisat si lemn lamelar, după normativele romanesti in vigoare si Eurocode 5.
• Cu acest software munca dumneavoastra se reduce cu 80%, programul generand automat notele de calcul, extrasul de materiale, fisierele pentru productie cu unghiuri de taiere pana la exportul pentru o masina cu comanda numerica.

PROGRAMUL CONFERINŢEI

10.00 -11.00        Primirea Invitatiilor – Coffe Break
11.00- 11.15        Cuvant de deschidere Vasile Isache – Director General MiTek Industries Group – Romania
11.15 – 13.00       Prezentare software, aplicatii
13.00 -13.45        Pauza – Masa de pranz,  Bufet Suedez (bors de peste, cafea, apa,etc.)
13.45 – 16.30       Prezentari software, aplicatii practice, intrebari, concluzii
16.30 –  24.00      Banchet, discutii individuale, muzica, ceaun vanatoresc,etc