MiTek Global Home

Traininguri si diplome pentru proiectare sarpante si case din lemn dedicate studentilor.

RoofCon TrussCon Proiect pentru studenti:

Studentii beneficiaza de gratuitate  pentru programul RoofCon TrussCon Proiect. Achitati  doar 300 lei garantia cheii de securitate in caz de distrugere, furt, pierdere si aveti softul complet. Insa, trebuie sa participati la o sesiune de training care dureaza 3 zile.

Organizarea unei sesiuni speciale de training pentru studenti presupune un numar cel putin 15 cursanti (studenti, proiectanti, arhitecti, tehnicieni proiectanti. Va recomandam sa informati si sa mediatizati posibilitatea de specializare in domeniul proiectarii si calculului structural pentru toate tipurile de constructii din lemn. Informarea o puteti face in cercul dumneavoastra de studenti, prin afise in facultate cat si pe retelel de socializare.

Dupa 3 zile intensive a 7 ore de curs pe zi veti invata programul si veti primi diplome recunoscute in Europa , America de Nord, Australia si  Africa de SUD. Costul ceolor 3 zile de training este de 600 euro daca se tine in Bucuresti sau 900 euro in localitatea dumneavoastra. Suma se imparte la toti cursantii. Cu cat mai multi cursanti cu atat costul este mai mic.

Daca doriti sa predati cheia soft  in interval de 3 luni de la absolvirea cursului veti primi garantia inapoi, dupa 3 luni garantia se pierde insa ramaneti cu licenta pana la terminarea facultatii.

Pentru mai multe informatii click pe imaginea de mai jos: