MiTek Global Home

02.IAN. 2017-TRAINING-URILE SI PREZENTARILE ROOFCON TRUSSCON CONTINUA SI IN 2017

In perioada 27-29 Ianuarie 2017 MiTek Romania a efectuat un turneu la mai mult companii de constructii si firme de proiectare din Romania pentru continuarea procesului de promovare a sarpantelor din lemn industrializate asamblate cu placi multicui si programelor de proiectare RoofCon TrussCon, programe dedicate pentru desen si calcul de rezistenta a tot ce reprezinta structuri din lemn. (sarpanta, planseu din lemn, grinzi din lemn ecarisat si lamelar incleiat, case pe structura din lemn, hale din lemn industriale si agricole, mansade, constructii speciale din lemn, etc.)

In data 27.01.2017  am facut o scurta prezentare la Colen Impex SRL Ploiesti, companie de constructii specializata in executia de lucrari in domeniul locuintelor si a constructiilor industriale. Am avut intalnire cu managerii companiei Dl. Costin Enescu si Dl. Claudiu Colesiu, care sau aratat dispusi in implementarea sarpantelor industrializate in locul celor traditionale urmand a face o analiza pentru a fabrica aceste sarpante in Ploesti.

De la Ploiesti ne-am deplasat in Buzau la compania Aurora Construct,  companie de constructii idustriale, rezidentiale, agricole, constructii metalice si de restaurari de  monumente istorice. Am avut discutii cu Managerii companiei in prezenta Donului ing. Ionut Bucur,  ing.Vasile Bucur impreuna si cu Directorul Tehnic Ing. Ovidiu Ionascu.

Compania detine o hala industriala de productie moderna de peste 1200 mp, dotata cu utilje noi pentru fabricarea ferestrelor din lemn stratificat si o platforma betonata de peste 2500 mp.

In urma prezentarii fluxului tehnologic pentru fabrica de sarpante, conducerea Aurora Construct SRL analizeaza posibilitatea alocarii a 400 mp pentru fabricarea grinzilor cu zabrele si grinzilor de planseu Posi-Strut.

Training proiectare structuri lemn_2Training proiectare structuri lemn_7

Dupa prezentarea de la Buzau ne-am deplasat la Foscani la Alma Consulting , companie de consultanta si proiectare in domeniul constructiilor de locuinte, industruale si agricole. Am cunoscut pe Managerul companiei Doamna Alexandu Viorica  impreuna cu 5 proiectanti ing. Raducan Vasile, ing. Iuga Ionut, arh. Mihaela Maiorov, arh. Stefan Adrian si ing. Bratosin Iulian  carora le-am prezentat programele de proiectate pentru structuri din lemn RoofCon si TrussCon impreuna cu tehnologia de fabricare a sarpantelor din lemn industrializate asamblate cu placi multicui.

In urma prezentarii tot personalul impreuna cu staf-ul au apreciat favorabil inlocuirea proiectarii traditionale cu cea industrializata in sistem grinzi cu zabrele urmand ca in saptamana 6 sa efectuam trainingul de specialitate pentru softul RcTc

Training proiectare structuri lemn_1Training proiectare structuri lemn_3

De la Focsani  ne-am indreptat spre Comanesti jud. Bacau unde am stat timp de 2 zile data 28-29.01.2017 si am efectuat un training RoofCon TrussCon la nivel avansat pentru 5 companii care activeaza in domeniul fabricarii caselor framing, companii care au in dotare circulare performante de tip Hundegger k2i.

Training proiectare structuri lemn_4Training proiectare structuri lemn_6

Trainingul sa efectuat la sediul Ergio Prod SRL, multumind pe aceasta cale D-lui Director General Merlusca Gheorgel

La training au participat 10 proiectanti de la 5 companii

Ergioo Prod SRl – Comanesti au participat: ing. Ciprian Doris, ing. Marian Culbec, ing. Sisca Bogdan si ing. Valentin Viziteu

Dimmer SRL- Comanesi au participat: ing. Mirela Grigoras, ing. Padureanu Razvan si ing. Vasile Cotfas

Ecokit SRL- Bacau: ing. Danut Ratoi

Habitat Pro CON SRL: ing. Fabian Herciu

Vom contiunua aceasta actiune pe tot parcusul anului 2017