MiTek Global Home

CATEVA INFORMATII DESPRE TRAINING-UL DESFASURAT IN PERIOADA 16-17 IUNIE ROOFCON TRUSSCON LA SEDIUL MITEK ROMANIA

In perioada 16-17 Iunie 2017, la sediul MiTek Industries Romania s-a desfasurat Cursul de proiectare Roofcon Trusscon unde a participat un grup de 11 persoane, format din: Ing. Carmen Naşcu, Arhitect Dorin Ruscan, ing. Victor V. , Ing. Ștefan-Marius Papurica, Ing. Ciprian Nicolae Neacsu, Ing. Serban Nicolae, Asist. Ing. Dumitru Daniel Morlova, George Avramescu, Ing. Razvan Tripa, Bondarencu Dumitru.

[Best_Wordpress_Gallery id=”2″ gal_title=”16-17 Iunie 2017 SESIUNE TRAINING ROOFCON TRUSSCON”]

In cadrul sesiunii de training cursantii au fost pregatiti sa utilizeze programele de proiectare RoofCon TrussCon, pentru proiectarea sarpantelor si structurilor din lemn in conformitate cu normele Eurocod 5 si Anexele Nationale. Sesiunea de training a inclus si realizarea de  aplicatii practice privind solutiile Mitek de proiectare si fabricare sarpante industrializate in sistem de grinzi cu zabrele asamblate cu placi multicui, prin utilizarea programelor software RoofCon TrussCon.

Absolventii cursului organizat de MiTek Romania au avut ocazia sa constate beneficiile aduse de programele de proiectare, de la reducerea timpului necesar pentru proiectare, la reducerea pierderilor cauzate de un calcul structural incomplet, ocazie cu care o noua serie de ingineri proiectanti si arhitecti sunt pregatiti sa ofere solutiile avantajoase de proiecatre Mitek industriei constructiilor din Romania.

Mitek Romania continua astfel seria de cursuri privind programele de proiectare si calcul structural RoofCon TrussCon, serie de cursuri ce va fi organizata incontinuu pentru a oferi accesul la beneficiile aduse de aceste programe cat mai multor ingineri proiectanti si arhitecti.

Data urmatoarei sesiunii de cursuri va fi anuntata pe site. Pentru inscriere sau informatii va rugam sa ne contactati:

Tel:  +021 322 06 37
Fax: +021 322 06 32
Mobil: +40 720 770 850
E-mail: office@mitek.ro
Program de lucru: 09.00-17.30