MiTek Global Home

Fabrica de sarpante industrializate

MiTek Industries ofera intreg know how-ul tuturor companiilor de constructii si persoanelor fizice care doresc sa-si deschida o afacere in domeniul fabricarii de sarpante, case si structuri din lemn in sistem industrializat (prefabricat).

Know how-ul MiTek pentru fabrica de sarpante (acoperisuri), case, mansarde, structuri, grinzi si plansee din lemn fabricate in sistem industrializat (prefabricat intr-o unitate de productie) consta in:

1. Proiectarea/Dimensionarea spatiului de productie si a fluxului tehnologic;
2. Furnizarea si montarea de utilaje dedicate, specifice acestui domeniu;
3. Instruire, consultanta, training si suport tehnic intregului personal, incepand de la proiectanti si muncitori;
4. Furnizarea de organe de asamblare, conectori lemn si placi multicui;

Personal si dotari minime pentru fabrica de sarpante:

CAP 1: PERSONALUL

1.1 DEPARTAMENT DE PROIECTARE INTERN, inginer sau tehnician proiectant specializati in proiectarea tehnologica a sarpantelor si structurilor din lemn industrializate (prefabricate) asamblate cu placi multicui. MiTek Industries asigura GRATUIT specializarea si training-ul proiectantilor.
1.2 Muncitori calificati (dulgheri) cu un minim de experienta in constructii se presupune ca stiu sa citeasca planuri. Training-ul si specializarea specifica este asigurata gratuit de MiTek.
1.3 Muncitori necalificati, tineri absolventi de liceu sau scoli de meserii, scoli profesionale. Calificarea (specializarea) va fi efectuata de specialistii MiTek Industries impreuna cu personalul calificat al unitatii de productie.
1.4 Muncitori sau operatori CNC pentru operarea circularului CNC (comanda numerica) pot fi de asemenea scolarizati de MiTek din randul personalului existent. Orice persoana care are cunostinte minime de operare a unui calculator poate invata usor modul de operare al circularului CNC.

CAP 2: UTILAJE SPECIFICE

2.1 Presa/prese hidraulice dedicate pentru presarea placilor multicui
2.2 Circulare de retezat lemn, debitare lemn la unghiuri (CNC si manuale)
2.3 Mese pentru fabricarea peretilor din lemn tip framing
2.4 Compresor aer
2.5 Motostivuitor
2.6 Pistoale pneumatice pentru cuie si capse
2.7 Cuva de impregnare –optional