MiTek Global Home

Tehnologia MiTek si Programele de Proiectate RoofCon –TrussCon specializate in calculul structurilor din lemn dupa EUROCOD 5 au fost prezentate la Facultatea de Construcţii şi Instalaţii din Iaşi in data de 26 martie 2010.

Mitek România işi continuă seria de prezentări pe care a început-o in anul 2006. În data de 26.03.2010, în faţa a peste 120 de specialisti în domeniul construcţiilor (studenţi, profesori unversitari, firme de proiectare) Mitek a prezentat ,,Avantajele industrializării şarpantelor asmblate cu placi multicui de tip grindă cu zăbrele”. Totodata s-a prezentat în premieră în cadrul Facultăţii de Construţii şi Instalaţii din Iaşi cel mai modern program de proiectare a şarpantelor industrializate din lemn cu calculul de rezistenţă inclus si anume, RoofCon – TrussCon.

Tema principală a prezentării susţinute de MiTek România a fost ,,Necesitatea Industrializării in Fabricarea Grinzilor cu Zăbrele Asamblate cu Plăci Multicui Proiectate şi Calculate cu Programele MiTek, RoofCon-TrussCon După Eurocod 5 ”.

 

La prezentare au fost asistatmai mulţi profesori universitari de specialitate, precum D-na prof.dr.ing. Dorina Isopescu -profesor specialistla catedra de lemn cu predare in limba engleză, Conf.dr. Ing. Sandu Stanila – specialist în structuri din lemn la Facultatea de Constructii Hidrotehnice, Prof.dr. ing. Nicolae Ţăranu – Decan al Facultăţii de Construcţii din Iaşi. Toţi cei de faţă au salutat iniţiativa MiTek de a se implica în procesul de învăţământ cu manuale, broşuri, traininguri pentru studenţi şi punerea la dispoziţia facultăţii gratuit a software-ului de proiectate RoofCon-TrussCon, program de ultima generaţie conceput exclusiv pentru proiectarea şi calculul structurilor din lemn.