MiTek Global Home

Tehnologia MiTek ajuta la marirea volumului de aer pentru supraetajarea unui restaurant in parcul Herastrau din Bucuresti

MiTek Romania se implica activ si sprijina partenerii in derularea lucrarilor realizate cu tehnologia „sudura lemnului”.

Va prezentam o sarpanta realizata  de producatorul-partener MiTek – Timberkraft din Filipestii de Padure, Prahova – pentru acoperisul unei constructii noi din Parcul Herastrau, Bucuresti. Scopul este deschiderea unui restaurant cu sali de evenimente.

Constructia este o cladire cu etaj, in care parterul este pe structura de cadre din beton cu zidarie, peste care a fost suprapusa placa de beton; peste placa, etajul este construit, in sistem framing, din lemn de rasionoase.

Sarpanta este de tip grinzi cu zabrele, cu deschidere de 23 metri, fara reazem intermediar.

Datorita tehnologiei MiTek si a programului RoofCon – TrussCon a fost posibila modelarea fermelor de acoperis, astfel incat s-a obtinut, in partea superioara, o bolta care a marit volumul din interiorul etajului cu 50  metri cubi de aer.

Avantajele obtinute de proprietarul restaurantului, prin folosirea acestui sistem fata de sistemul traditional dulgheresc:

  • spatiu liber dat de lipsa stalpilor de sustinere;
  • sali mai inalte, datorita cupolei care inalta tavanul si ofera un volum suplimentar;
  • economie de bani: mai putin lemn utilizat, mai putini oameni pe santier, timp mai redus de executie.

 

proiectare structuri din lemn restaurantproiectare structuri din lemnrestaurant din lemn Herastrau 1restaurant din lemn Herastrau 2restaurant din lemn Herastrau 3restaurant din lemn Herastrau 4restaurant din lemn Herastrau 5restaurant din lemn Herastrau 6restaurant din lemn Herastrau 7restaurant din lemn Herastrau 8restaurant din lemn Herastrau 9restaurant din lemn Herastrau 11