MiTek Global Home

STUDENTII DIN ANUL 3 DE LA UTCB IN PRACTICA LA MiTek

In data de 07 iulie 2016 MiTek Romania a sustinut o sesiune de prezentare in ceea ce  priveste proiectarea structurilor din lemn moderne cu softurile RoofCon TrussCon si atehnologiei de fabricare si montaj a sarpantelor industrializate asamblate cu placi multicui MiTek.

Prezentarea s-a efectuat la cererea Universitatii Tehnice de Constructii  pentru 12 studenti, impreuna cu Dna. Profesoara Cincu Mariana din cadrul Facultatii de Inginerie in Limbi Straine cu predare in limba engleza.

 
Proiectare-lemn-1

 Proiectare-structuri-din-lemn2

 

 

 

 

 

Prezentarea s-a efectuat la sediul MiTek din Bucuresti in cadrul orelor de practica unde studentii din anul 3 ai Facultatii de Inginerie cu predare in limba engleza au luat contact cu cele mai moderne programe de proiectare si calcul structural pentru toate tipurile de structuri din lemn si cu cele mai moderne organe de asamblare pentru constructii din lemn.

Lista persoanelor care au participat la prezentare:

  1. Coordonator Cincu Marina
  2. Studenti: Abdulrazaq Hameed; Abdulrazaq Talal Adnan; Ahmed Kifah Mohamed; Ali Ali; Alikhamees Abdulkareem; Ciuca G. George Lorant; Gavril G. Levi; Gheorghe P. Doru Petrisor; Grigore M. Daniela; Helal I. E. Munir; Preda I. Ionut Adrian; Sabo E. C. David Emil; Shahzad Behzad.