MiTek Global Home

Se construieste acum! Peste 9000 mp de sarpanta, 33 m deschidere fara reazem intermediar

Bona Dea Imex din Resita – producator autorizat MiTek – uimeste prin indrazneala cu un nou proiect de anvergura.

In localitatea Lupac de langa Resita, se contruieste o statie de sortare deseuri. In incinta statiei se regasesc 3 hale pe structura din beton armat, insumand o suprafata de 9120mp. Sarpanta celor 3 hale este realizata integral din lemn.

Proiectantul sarpantei reuseste printr-un sistem de grinzi cu zabrele de lemn, contravantuit specific atat in plan orizontal cat si in plan vertical, sa obtina nici un reazem intermediar pe o deschidere de 33 m. Datorita deschiderii mari, female au fost realizate din ansambluri prefabricate de lungimi mai mici si imbinate pe santier cu o presa mobila.

Prin utilizarea softului de desen si calcul Roofcon Trusscon, s-a ajuns la utilizarea eficienta a lemnului si optimizarea  conectorilor multicui.

transport ferme industrializatehala sortare deseuri Caras Severinsarpanta din lemn fara reazem intermediarsarpanta din lemn fara reazem intermediarhala din lemn 33 m fara reazem intermediarhala din lemn 33 m fara reazem intermediarhala din lemn 33 m fara reazem intermediarsarpante din lemn prefabricate cu deschideri marisarpante din lemn prefabricate cu deschideri marisarpante din lemn prefabricate cu deschideri mari

sarpante din lemn prefabricate cu deschideri mari

sarpante din lemn prefabricate cu deschideri mari