MiTek Global Home

Sarpantele MiTek (de) la inaltime!

Doua minute si 22 de secunde, atat dureaza clipul care va prezinta, dintr-o perspectiva inedita, doua sarpante din lemn in sistem industrializat, executate de unul dintre partenerii MiTek (Duo Reprezentant – Constanta).

Proiectul urmareste crearea unui ambient placut, util si primitor prin reabilitarea si modernizarea cladirii Centrului Cultural din comuna Mihail Kogalniceanu si pregatirea acesteia pentru functionarea Centrului de Tineret la standarde europene.

In partea dreapta, unde sala de sport a centrului prinde forma finala, puteti urmari una dintre sarpantele din ferme in doua ape cu inaltare pe reazem, cu cea mai mare deschidere din Romania, de 28m, fara stalpi de sustinere intermediari.

 

Asamblarea elementelor structurale din lemn s-a realizat cu placi multicui MiTek, iar argumentele pentru alegerea sarpantei din lemn, in sistem industrializat, au fost urmatoarele:

– rapiditatea executiei; fermele care insumeaza 1692mp si planseul de 584mp, s-au executat in unitatea de productie in doar 10 zile!

– costuri reduse (cu 60% mai mici fata de sarpanta pe structura metalica si 55% fata de sarpanta din lemn stratificat)

– rezistenta la cutremur

 

Multumim Claboo Media (https://www.facebook.com/claboomedia) si Bogdan Dumitru (http://www.bogdancdumitru.ro/) pentru imaginile deosebite surprinse de la inaltime!