MiTek Global Home

RoofCon_TrussCon – cel mai avansat si dezvoltat software de proiectare si calcul pentru structuri din lemn

Participantii la cursul RoofCon_TrussCon – Modul I, program dedicat exclusiv desenului si calculului pentru structuri din lemn, s-au aratat extrem de entuziasti in privinta software-ului.

Cursantii au avut la dispozitie cateva zile pentru a ne face o vizita la sediu in vederea instalarii programului, astfel ca la curs erau deja familiarizati cu interfata acestuia.

Cei 13 participanti au plecat de la curs cu un cumul de cunostinte, suficiente pentru a continua activitatea in domeniu dar si cu o puternica nerabdare de a incepe proiectarea pe RoofCon TrussCon.

Cred ca stim si de ce:

  • RoofCon TrussCon reduce cu 80% munca proiectantilor deoarece genereaza automat extrasul de materiale, notele de calcul si fisierele pentru productie, cu unghiuri de taiere, pana la exportul pentru o masina cu comanda numerica;
  • este foarte usor de utilizat deoarece are o interfata intuitiva.

Iata o parte dintre parerile culese de la cursanti:

“Cursul s-a desfasurat intr-o maniera serioasa, placuta, structurat intr-o limita de intelegere facila, cu explicatii la orice problema. Domnul Ing. Ilovan a acordat o mare atentie asupra cursantilor, personal raspunzandu-ne la fiecare intrebare adresata. Recomand sa implementati aceste cursuri in mai multe universitati tehnice de constructii si sa luati amploare pe piata, deoarece faciliteaza enorm de mult calculul structurilor din lemn.”

ing. Alex Purcaru

“In primul rand vreau sa va multumesc pentru oportunitatea oferita de compania dumneavoastra, de a participa la acest curs. Din punctul meu de vedere, cursul este bine structurat, desi se desfasoara pe o perioada scurta de timp. Modulul de predare, varietatea informatiilor prezentate si seriozitatea personalului fac din acest curs un bun inceput in invatarea acestor 2 softuri.”

ing. Antoniu Dragnea