MiTek Global Home

Romania poate economisi cu pana la 60% material lemnos pentru realizarea sapantelor (acoperisurilor din lemn)

Romania poate economisi cu pana la 60% material lemnos pentru realizarea sapantelor (acoperisurilor din lemn) daca proiectantii de sarpante ar schimba solutia de proiectare clasica (traditionala) a sarpantelor din lemn cu tehnologia industrializata de tip grinda cu zabrele asamblate cu placi multicui folosind programe de proiectare si de calcul specializate numai pentru SARPANTE care optimizeaza la maxim consumul de material lemnos in realizarea sarpantelor.

Programele de proiectare si calcul de rezistenta MiTek 20/20 sunt puse la dispozitie de catre Mitek Industries Group tuturor proiectantilor, arhitectilor, inginerilor proiectanti si studentilor de la facultatile tehnice care doresc sa se specializeze in proiectarea profesionala a sarpantelor din lemn preuzinate. Pentru a intra in posesia programelor de proiectare este necesara participarea la un training de pregatire de minim 3 zile pe care Mitek Industries Group Romania il ofera gratuit cursantilor.

Tehnologia proiectarii si fabricarii sarpantelor(acoperisurilor din lemn) industrializate este aplicata cu succes in USA, Canada, Australia, Noua Zeelanda de peste 50 ani iar in Europa de Vest precum tarile Scandinave, Anglia, Germania si Franta de peste 40 ani. In Europa de Est tehnologia a fost implementata la scara larga in urma cu 15 ani, in Polonia, Cehia si Slovacia. Romania a implementat tehnologia idustrializarii in anul 2006 care depune efoturi de implementare a tehnologia si programele de proiectare in toate domeniile de constructii acolo unde este nevoie de un acoperis sau de o structura din lemn profesionala. Deschiderile mari care se pot obtine fara reazame intermediare folosind lemn ecarisat cu sectiuni mici, fac ca sarpanta indusrializata sa fie o solutie ecomica in realizarea acoperisurilor in fata sarpantei traditionale.

Sarpanta MiTek tip grinda cu zabrele elimina in totalitate stalpii, popii de sustinere , panele din lemn cu sectiuni mari si astereala de cele mai multe ori. Industrializarea sarpantelor (acoperisurilor din lemn) este singura solutie viabila de a reduce costul de productie si montaj obtinandu-se o sarpanta sigura, rezistenta la cutremure de pamant si la vanturi puternice.

Sarpantele industrializate pot fi aplicate de proiectanti la scara industriala in construirea de: case, vile, ansambluri rezidentiale, mansarde si mansardari de blocuri,sali de sport , bazine de inot , piscine acoperite etc. Un alt segment de piata este cel industrial si agricol unde Mitek sa implicat in costruirea de hale din lemn industriale si agricole pentu cresterea porcinelor, ferme de pasari, capre, oi, depozite,etc.

 

Alte stiri:

2009 iunie- MiTek semneaza si primeste declaratia de conformitate CE pentru productia de placi multicui

2009 iunie-Selena House, un nou producator de sarpanta industrializata cu placa multicui

2009 iunie-Bona Dea din Resita, partener autorizat MiTek, realizeaza in premiera in Romania primul acoperis prefabricat din lemn cu placi multicui pentru o piscina acoperita

2009 iunie-Tehnologia fabricarii acoperisurilor din lemn(sarpante din lemn) prefabricate cu placi multicui pentru INGINERI si ARHITECTI utilizand programul de proiectare MiTek 20/20

Lansare RoofCon – TrussCon in Romania

MiTek reduce preturile la placile multicui cu 15%

2009 Mai-MiTek lanseaza versiunea finala a site-ului oficial. Tehnologie moderna si programe de proiectare pentru fabricarea acoperisurilor prefabricate cu palci multicui

2009 Mai – MiTek ofera consultanta in proiectarea si executia mansardelor din lemn prefabricate cu placi multicui

2009 Mai – Buzau: ORATIS, partener MiTek, cel mai mare producator de acoperisuri prefabricate din lemn cu placi multicui din Romania, uimeste din nou!!!

2009 Aprilie – Chitila-Ilfov Sarpanta prefabricatã din lemn tip grindã cu zãbrele asamblate cu plãci multicui face KO sarpanta traditionalã.

2009 – Aprilie – MiTek a organizat prima sesiune de training pentru Roof Con – Truss Con

2009 – Martie – IMOB Piatra Neamt, partener MiTek, realizeaza primul acoperis cu ferme tip arc, deschidere 20 m

2008 – Octombrie – MiTek este implicat in cel mai mare proiect rezidential Cosmopolis Bucuresti castigand teren in fata sarpantei de otel

Expo-conferinta producatorilor de case din lemn

Mansardarea blocurilor o solutie economica si profesionala

Sarpanta industrializata din lemn cu placi multicui MiTek castiga teren