MiTek Global Home

Proiectare case din lemn si structuri speciale din lemn

Inginerii proiectanti ai companiei MiTek ofera consultanta si suport tehnic in proiectarea caselor din lemn si a sarpantelor tuturor proiectantilor si companiilor care au achizitionat  programul de proiectare si calcul structural pentru lemn RoofCon TrussCon.

Începând cu luna decembrie 2011  MiTek a lansat versiunea  RoofCon TrussCon Proiect dedicată exclusiv desenului şi calculului structural pentru case din lemn, şarpante din lemn, planşee din lemn şi structuri speciale din lemn. Această versiune este disponibilă numai pentru proiectanţi, ingineri, arhitecţi şi firme de proiectare. Versiunea nu este disponibilă pentru producători.
Pentru producătorii de case din lemn, şarpante din lemn prefabricate asamblate cu plăci multicui şi fabricanţii de structuri din lemn, MiTek oferă varianta RoofCon-TrussCon Premium, versiune care este dedicată exclusiv unităţilor de producţie.

Proiectarea caselor din lemn în sistem framing (sandwich) se realizează cu foarte mare uşurinţă.
Versiunea pentru producători are în plus partea de producţie şi interfaţa cu cicularele CNC şi programul de gestiune şi ofertare dedicat acestui domeniu.

Programul face calculul tuturor elementelor structurale din lemn conform Eurocod 5 şi Anexele Naţionale. Se pot tipări rapoartele de calcul generate automat.

Descriere program RoofCon TrussCon Proiect:

Informatii detaliate RoofCon TrussCon Proiect