MiTek Global Home

CATALOAGE Proiecte Case din Lemn

Cataloage, proiecte de arhitectura adaptabile la case pe structura din lemn cu sarpanta industrializata MiTek

Catalog case cu sarpanta MiTek

Contactati producatorii/arhitectii credibili pentru a va comanda proiectul si casa mult dorita dintre miile de proiecte din revistele de arhitectura specializate in proiecte standard/tip pentru toate tipurile de constructii. Fisierele de tip RCZ sunt fisiere ale proiectului DDE de sarpanta, se pot vizualiza in 2D si 3D numai daca instalati programul de vizualizare RoofCon TrussCon Viewer.

Alegeti acum proiectul potrivit pentru casa pe structura de lemn, zidarie, din cataloagele de mai jos unde veti gasi sute de proiecte/modele/tipuri, pentru toate zonele geografice adaptabile pentru orice tip de teren si veti beneficia gratuit de proiectul DDE pentru sarpanta industrializata MiTek.

Pentru vizualizare cataloage cu proiecte trebuie sa dati clic pe imaginile de mai jos, la toate  proiectele de arhitectura prezentate veti gasi proiectul DDE al sarpantei, pentru vizualizare 3D a sarpantei trebuie sa instalati RoofCon TrussCon ViewerDupa instalarea programului Roofcon Viewer puteti vizualiza proiectul de sarpanta in 3D, dand un singur clik  pe butonul:     din coltul stanga sus a paginii.

Catalog Proiecte case din lemn DobreDomy

 

Catalog Proiecte case din lemn Arh. Gabriel Georgescu

PROIECTARE Case din lemnarh gabriel georgescu

 

 

 

 

 

 

 

Catalog Proiecte case din lemn KB Projekt

 

Catalog Proiecte case din lemn Domy w Stylu

proiecte case din lemn Proiecte case din lemn pasive

 

 

 

 

 

 

 

Catalog Proiecte case din lemn Arh Lipinscy Domy

 

Proiecte case din lemn MG PROJEKT

case din lemn romaniaproiectare case pe structura din lemn

 

 

 

 

 

 

 

Catalog Proiecte case din lemn Z 500

 

Catalog Proiecte case din lemn Dom Dla Ciebie

proiecte case lemn Z 500Proiectare case de lemn Dom Dla Ciebie

 

 

 

 

 

 

 

Proiecte case din lemn DOMOWE KLIMATY

 

Cataloage Proiecte case din lemn ARCHON

proiecte case lemn DOMOWE KLIMATYProiecte sarpanta ARCHON

 

 

 

 

 

 

 

Cataloage Proiecte case din lemn E-DOMY

 

Proiecte case din lemn DOMENA

proiecte case lemn E-DOMYProiecte sarpanta DOMENA

 

 

 

 

 

 

 

Cataloage Proiecte case din lemn ARTINEX

 

Proiecte case structura din lemn HORYZONT

proiecte case lemn ARTINEXProiecte sarpanta HORYZONT

 

 

 

 

 

 

 

Catalog Proiecte case din lemn BOB STUDIO

   

proiecte case lemn ARTINEX

 

 

 

 

 

 

 

Foarte multe persoane isi doresc sa construiasca o casa pe structura din lemn pentru ca este mai ieftina in comparatie cu casele din zidarie, beton, dar si mai calduroasa, ecologica dar si pentru ca presupune costuri de intretinere foarte reduse.
Da, este foarte adevarat, dar foarte putin clienti cunosc faptul ca proiectul casei are o mare influenta in exploatarea constructiei pe termen lung unde se scurg banii picatura cu picatura.

Un proiect nou personalizat pentru casa dvs. pe structura din lemn inseamna de fapt un “prototip”, un proiect care necesita foarte multa munca din partea arhitectilor si din partea proiectantilor structuristi, munca ce la final inseamna foarte multi bani.

Cu totii ne dorim sa avem o casa unica si cat mai personalizata, dar nu stim cand sa ne oprim asupra dimensionarii, proportiilor, suprafetelor etc. schimband mai multe solutii in faza de proiectare. Aceste solutii genereaza de cele mai multe ori spatii inutile si evident costuri suplimentare cu intretinerea.

MiTek colaboreaza cu foarte multe birouri de arhitectura si arhitecti care au in portofoliu o gama foarte variata de proiecte tip pentru case din lemn, proiecte care au fost executate si imbunatatite in timp.
Un proiect de arhitectura tip (multiplicat) pus in opera de mai multe ori are avantajul ca este optimizat la maxim iar costul este unul redus fata de un proiect nou personalizat.

In Europa, arhitectii s-au unit in firme mari de proiectare, numarand peste 100 de arhitecti fiecare. Proiectele lor se regasesc in reviste, cataloage de arhitectura care se vand in Europa Occidentala, Tarile Baltice si in cele  Scandinave, cataloage cu proiecte diversificate care sa satisfaca toate gusturile, avand o prezentare grafica de invidiat. Toate aceste catoaloage cu proiecte frumoase, cromatica si  arhitectura specifica fiecarei zone, localitati sau tari au contribuit pozitiv la educarea pietei, a clientului si a planului de urbanism zonal.

Regretabil este faptul ca pana in anul 2015 in Romania nu exista nicio companie specializata de arhitectura care sa produca si sa lanseze un catalog cu proiecte tip de case din lemn care sa contribuie la educarea clientului in conformitate cu cerintele sale (ne referim aici la la numarul de camere) si cu cerintele arhitecturale din zona unde doreste sa construiasca.

Exista insa cartiere rezidentiale unde arhitectii si-au impus stilul arhitectonic, lucrand in echipa, proiectand vile tip bine proportionate cu o cromatica superba. La restul constructiilor individuale arhitectura lasa de dorit. Case cubiste amplasate intre case cu arhitectura medievala, brancoveneasca etc., cromatica culorilor si a  finisajelor exterioare contribuind de cele mai multe ori la PAPAGALIZAREA ZONELOR RESPECTIVE, avand culori si forme care mai de care mai  trasnite, neavand nimic in comun cu arhitectura zonei respective.

In acest sens, MiTek a incheiat parteneriate cu mai multe companii de arhitectura atat din Romania cat si din Europa care dezvolta proiecte tip pentru toate tipurile de constructii. Parteneriatul consta in faptul ca proiectul DDE de sarpanta pentru respectiva constructie (case din lemn, zidarie, beton, BCA) se livreaza gratuit firmei de proiectare.