MiTek Global Home

PROIECTANTI SPECIALISTI IN STRUCTURI DIN LEMN MiTek

Proiectantii de structuri din lemn MiTek sunt INGINERI, ARHITECTI, TEHNICIENI PROIECTANTI care au urmat cursuri de specializare pentru proiectarea si calculul structurii din lemn conform Eurocod 5.

Dupa absolvirea cursurilor specializate in  proiectare lemn, proiectare sarpante, proiectare structuri din lemn speciale si calcul  structural pentru constructii din lemn, toti proiectantii vor fi evaluati si vor primi diplome de ,,Licentiere MiTek”. Proiectantii pentru structuri din lemn NU SUNT ANGAJATI MITEK , ei sunt colaboratori cu producatorii de sarpante si structuri din lemn  industrializate care detin tehnologie de fabricare pentru structuri din lemn asamblate cu conectori din lemn si placi multicui MiTek.

Proiectantii va pot recomanda cele mai credibile companii care fabrica case si structuri din lemn cu tehnologie MiTek  ”Sudura Lemnulu”

Proiectele cu grad mare de dificultate in special cele cu deschideri foarte mari fara reazame intermediare sunt verificate  cu atentie de inginerii MiTek Industries.

Contactati acum proiectantii de structuri din lemn care va vor oferi solutia cea mai sigura si cea mai economica!