MiTek Global Home

Programe de proiectare case din lemn. Ofertă specială de preţ pentru firme de proiectare şi constructori de case din lemn

MiTek Romania oferă firmelor de proiectare (inginerie şi arhitectură) şi fabricilor de case din lemn programe specializate exclusiv pentru proiectarea si calculul structurilor din lemn.

Pentru proiectarea structurii de rezistenta a caselor si sarpantelor din lemn punem la dispozitia inginerilor si arhitectilor programelor RoofCon TrussCon si WoodEngine (Lemnul sub AutoCad).

RoofCon TrussCon 2013 se foloseste pentru proiectarea caselor din lemn, sarpantelor si planseelor in sistem industrializat asamblate cu placi multicui. Modelul de calcul folosit de programul RoofCon TrussCon este conform cu standardele din Romania si europene in vigoare Eurocode 5 si Anexele Nationale.

Programul WoodEngine este folosit pentru proiectarea caselelor din lemn masiv si framing in sistem traditional.

RoofCon TrussCon este unul dintre cele mai performante si sigure programe existente pe piata constructiilor din lemn, pentru proiectarea si calculul de rezistenta dupa Eurocod 5.

Cu acest program, atat lemnul, cat si organele de asamblare sunt calculate foarte riguros, in conformitate cu incarcarile de zapada si vant  specifice zonei in care este amplasata constructia.

Cantitatile de materiale si detaliile de productie sunt generate automat de program, fiind eliminate astfel pierderile de material lemnos.

Cu RoofCon TrussCon se pot proiecta si calcula structuri din lemn simple sau complexe indiferent de dimensiune.

 

 

Mai multe informatii despre RoofCon TrussCon gasiti pe site-ul www.placimulticui.ro.

Pret pachet RoofCon Proiect + TrussCon Proiect: 650 euro + TVA (cheie program + curs formare incluse)

WoodEngine este un program performant in domeniul proiectarii caselor din lemn in sistem traditional, lemn masiv si a caselor framing. Acesta lucreaza impreuna cu AutoCad Arhitecture.

 Casele din lemn chertat, precum si cele in sistem framing, proiectate si executate folosind programul WoodEngine sunt detaliate pana la ultimul cui, indiferent de complexitate.

 Toate materialele necesare realizarii constructiei (lemn, placi multicui, organe de asamblare metalice, osb, fermacel, betonyp, termo si fonoizolatie, etc.) sunt calculate automat in program ca si cantitate, astfel costul constructiei este cunoscut inca din faza de proiectare.

Mai multe informatii despre programul WoodEngine gasiti aici.