MiTek Global Home

Producatori autorizati de sarpante si structuri din lemn industrializate asamblate cu placi multicui. Fabrici de sarpante industrializate MiTek

Ce este Producatorul autorizat Mitek?

– Este compania sau asociatia familiala care detine licenta MiTek si personal calificat pentru proiectarea si fabricarea sarpantelor industrializate asamblate cu placi multicui.

– Detine o unitate de productie dotata cu echipamente si linii de productie speciale pentru fabricarea de grinzi cu zabrele asamblate cu placi multicui.

– Colaboreaza cu toti proiectantii MiTek care detin licente ale programului de proiectare si calcul structutal al lemnnului RoofCon TrussCon.

– Colaboreaza cu toate birourile de proiectare si arhitectura in vederea convertirii proiectelor existente de sarpante traditionale in proiecte de sarpante industrializate asamblate cu placi multicui.

Ce ofera MiTek Industries clientilor sai?
1. Training, suport tehnic si consultanta pentru inginerii proiectanti cat si pentru muncitori.

2. Piata pentru producatorii de sarpante industrializate asamblate cu placi multicui prin organizarea de conferinte, prezentari de tehnologie si a programelor de proiectare RoofCon TrussCon.

Prezentarile sunt dedicate firmelor de proiectare si inginerie, Universitatilor Tehnice, cat si companiilor care activeaza in domeniul constructiilor.

3.Training pentru invatarea si utilizarea programului de proiectare, specializat in desen si calcul structural, conform Eurocode 5.

Unicul program din Romania care usureaza munca proiectantului
( 8 ore clasic = 1 ora MiTek) pentru proiectarea sarpantelor si structurilor speciale din lemn cu grad de complexitate ridicat !


4. Furnizeaza placi multicui, originale, cu certificare CE.

Mitek Industries Group sprijinã continuu producãtorii autorizati prin furnizarea celor mai noi informatii in domeniul acestei tehnologii, punandu-le la dispozitie ultimele versiuni ale programelor de proiectare, precum si o gamã diversificatã de plãci multicui de cea mai bunã calitate, toate acestea pentru a creste afacerea impreunã.

La MiTek toti clientii sunt tratati in mod egal in ceea ce priveste furnizarea de servicii si suport tehnic.

MiTek garanteaza clientilor sai si proiectantilor siguranta programelor de proiectare si preia riscul unor eventuale erori de calcul ce ar putea interveni din exploatarea necorespunzatoare a programelor de catre utilizatori, prin despagubirea acestora in raport cu dauna provocata. In acest sens, Mitek are incheiata o polita de asigurare internationala cu compania AON din USA.

De asigurare beneficiaza toate acele companii care trimit proiectele spre a fi verificate de inginerii specialisti ai companiei Mitek Industries Group.

Contactati producatorii autorizati MiTek de sarpante industrilalizate asamblate cu placi de fixare  multicui!