MiTek Global Home

PRIMUL POD DIN LEMN ASAMBLAT PRIN TEHNOLOGIA SUDURII ÎN LEMN MULTICUI A FOST EXPUS ÎN PREMIERĂ ÎN ROMÂNIA LA TÂRGUL DE CONSTRUCŢII EXPO CASA MEA 3-6 mai Romaero Baneasa


În premieră la o expoziţie din România a fost expus un pod cu lungimea  17,4 m. Târgul de construcţii a avut loc în perioada 3-6 mai 2012, în incinta Romaero Băneasa Bucureşti.
Podul din lemn a fos executat de SC Mis Grup SRL (Lunca Ilvei – Bistriţa Năsăud) şi montat de partenerii MiTek din Bucureşti, companiile:

Structura podului a fost testată în condiţii reale prin traversarea si staţionarea unor autovehicule de teren.
Partenerii şi fabricanţii MiTek de şarpante, case din lemn şi structuri speciale din lemn s-au unit  în premieră pentru a promova produse noi:

  • poduri din lemn;
  • mansarda din lemn prefabricată multicui;
  • planşeu prefabricat din lemn cu grinzi Posi Strut.

Vasile Isache, Director General MiTek Industries Group România, mulţumeşte producătorilor pentru că au înţeles să investească în promovarea structurilor profesionale asamblate prin sudura în lemn multicui ce vor domina în viitor piaţa construcţiilor de şarpante, case din lemn si structuri speciale din lemn din România.

Mulţumim domnului Iugan Emil, presedinte SC MIS Grup SRL, domnului Marius Vasile, director general al SC FCM Construct Company SRL, domnului Marius Şuteu, preşedinte SC Expo Test Construct SRL si domnului Gabriel Iosif, director general SC Eurizont Impex SRL.

Mulţumim de asemenea arhitectului Andrei Dozsa care a creat conceptul şi designul podului. Proiectul structural a fost realizat  de MiTek Industries Group România în prezenţa proiectantului ing. Angel Ilovan, cu ajutorul programelor RoofCon / TrussCon – programe de proiectare 3D specializate în proiectarea tuturor structurilor din lemn ecarisat şi lamelar încleiat pentru şarpante, planşee, case şi structuri speciale din lemn, în conformitate cu Eurocod 5.

Artistul Gheorghe Gheorghiu şi actorul Radu Gheorghe au vizitat standurile, au asistat la demonstraţiile de confecţionare a grinzilor de planşeu şi au participat la testarea rezistenţei produsului rămânând foarte impresionaţi de tehnologie şi urmând să îşi realizeze mansardarea propriilor case din Bucureşti respectiv Mogoşoaia cu fabricanţii acreditaţi MiTek.

Tehnologia MiTek a atras numeroşi vizitatori de specialitate interesaţi de ultimele noutăţi în domeniul in care compania este lider mondial, reprezentaţii MiTek furnizând explicaţiile tehnice ce stau la baza realizărilor tehnologice prezentate.