MiTek Global Home

Prima sesiune de training RoofCon/TrussCon organizată de MiTek România pentru studenții Facultății de Construcții din Brașov

MiTek România a dat startul primei sesiuni de training specializat pentru softul de proiectare și calcul al structurilor din lemn – RoofCon/TrussCon.
Programele  RoofCon/TrussCon fac parte din noua generație de programe dezvoltate de MiTek, create pentru a veni în întâmpinarea firmelor de proiectare, inginerilor proiectanți, companiilor care produc șarpante din lemn cu placi multicui, case din lemn cu șarpante tradiționale, cu soluții inovatoare pentru proiectarea structurilor din lemn  profesionale.
Aceste programe de proiectare sunt concepute exclusiv pentru proiectarea profesională a șarpantelor (acoperișurilor) din lemn cu plăci multicui și tradiționale, al caselor din lemn (pereți, planșeu, șarpantă), și tot ce înseamnă construcție din lemn.
Cursurile RoofCon/TrussCon sunt dedicate studenților, viitori ingineri proiectanți și se desfășaoră în fiecare luni și marți timp de 6 saptămâni la Facultatea de Construcții din cadrul Universității Transilvania din Brașov, începând cu 8 Martie.
Scopul acestor cursuri educaționale este de a face cunoscut studenților cel mai performant soft de proiectare și calcul al structurilor din lemn existent la ora actuală pe piață.
Ne propunem ca la finalul cursurilor, fiecare student care le-a urmat să dobândească cunoștințe puternice în proiectarea si calculul structurilor din lemn si să fie un inginer proiectant competent în acest domeniu.
Pentru a afla detaliile trainingului, accesați pagina noastră dedicată cursurilor dela Facultatea de Construcții din Brașov.