MiTek Global Home

Utilaje-Prese pentru placi multicui

Mitek Industries – producator mondial de prese pentru placi multicui utilizate la fabricarea industrializata a sarpantelor (acoperisuri) din lemn 

Placile multicui fac parte din categoria ”organe de asamblare pentru constructii din lemn”. Utilizate in mod necorespunzator pun in pericol siguranta structurii din lemn.

Un pericol real il reprezinta structurile din lemn asamblate cu placi multicui  contrafacute,  fara certificare CE, aplicate prin lovire si necalculate de un soft specializat in dimensionare si efort in functie de normativele in vigoare ale tarii respective. Aplicarea placilor multicui se face numai prin presare cu ajutorul preselor hidraulice.

Este interzisa aplicarea prin lovituri de ciocan intrucat loviturile pot cauza fisurarea lemnului si creare de lufturi (spatii) intre dintele placii multicui si lemn, astfel imbinarea devine nesigura.

MITEK GARANTEAZA PLACILE MULTICUI NUMAI DACA SUNT CALCULATE CU PROGRAMUL DE PROIECTARE ROOFCON TRUSSCON CONFORM EUROCOD 5 SI DACA SUNT APLICATE PRIN PRESARE.

Pentru presarea placilor multicui MiTek Industries va ofera o gama variata de prese hidraulice  proiectate si fabricate de Mitek Industries cu certificare CE in Cehia, Suedia si Filanda.

1. PRESA MOBILA pentru placi multicui – 20 tone
2. PRESA ROTATIVA MARK 8 pentru placi multicui – 25-50 tone
3. PRESA MARK 3 pentru placi multicui – 25-50 tone
4. PRESA RA 35-50 pentru placi multicui – 25-50 tone
5. PRESA CONTRA-BALANS MARK 8 pentru placi multicui – 25-50 tone
6. PRESA MARK1 STANDARD pentru placi multicui – 50-170 tone
7. PRESA MARK1 LIGHT pentru placi multicui – 35-70 tone
8. PRESA POSI-MAN pentru placi multicui POSI-STRUT – 35-50 tone
9. PRESA FIXA MARK SPLICER pentru placi multicui – 35-50 tone
10. PRESA MARK 2 pentru placi multicui – 35-70 tone

PRESA HIDRAULICA MOBILA 20 TONE