MiTek Global Home

Conectori – Organe de asamblare pentru constructii din lemn

Definitie conectori lemn: Organe de asamblare, confectie metalica avand rolul de a imbina subansamblele din lemn intre ele sau, ca elemente de legatura, fixare, a elementelor din lemn fata de alte corpuri solide avand scopul realizarii unei imbinari solide, rezistente.

Conectorii pentru  lemn fac parte din categoria “organe de asamblare pentru constructii din lemn” si sunt utilizati de dulgheri si montatori de sarpanta la montajul structurilor din lemn. Pentru utilizare, aplicare, MiTek recomanda sa achizitionati conectorii cu certificat de origine, inscriptionati CE.

Fabricantii si montatorii MiTek de sarpanta din lemn industrializata utilizeaza conectori metalici in locul scoabelor sau mustatilor din otel pentru imbinarea elementelor structurale din lemn si pentru fixarea(ancorarea) sarpantei sau structurii din lemn fata de fundatie, placa, centuri din beton.

Toti fabricantii si furnizorii de conectori metalici trebuie sa puna la dispozitia proiectantului caracteristicile tehnice pentru a fi calculati, dimensionati si implementati corect in proiectele strucurale ale constructiilor si sarpantelor din lemn.

conectori Imbinare capriori cu placi multicuiconectori lemn tip FSP pt imbinare grinzi cu zabrele

 

Achizitionand organe de asamblare MiTek Industries, beneficiati gratuit de calculul de rezistenta al structurii din lemn si de dimensionarea conectorilor cu softul RoofCon-TrussCon, program de proiectare si calcul structural pentru constructii din lemn dupa Eurocod 5.

La MiTek gasiti cea mai variata gama de conectori si placi multicui cu certificare CE, la pret de producator.

conectori lemn pentru sarpantaancora beton, conexpand

 

 

 

 

 

 

 

 

conectori lemn, papuci de reazamconectori lemn tip u