MiTek Global Home

Placi multicui anticrapare traverse lemn CFR-AFER

MiTek Industries produce si distribuie in Romania o gama variata de conectori metalici de tip placa multicui utilizate in industria de fabricare a sarpantelor industrializate (grinzi cu zabrele) cat si la traversele din lemn pentru caile ferate avand rol de anticrapare.


Conector mitek

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Placile multicui fabricate de MiTek in UK, CEHIA, SUEDIA SI FINLANDA sunt certificate CE si agrementate de autoritatile feroviare din tarile Uniunii Europene. Toate tipurile de placi multicui MiTek sunt conforme cu cerintele standardului european EN14545:2008 „Structuri de lemn. Piese de fixare. Cerinte”.

Conectorii metalici anticrapare tip placi multicui sunt executati din fasii de tabla de otel pregalvanizat, grosimea tablei fiind intre 1 si 2 mm in functie de gradul de solicitare.

Date tehnice: S250GD+Z275 NAC/MAC/MBC, S280GD+Z275 NAC/MAC/MBC sau S350GD+Z275 NAC/MAC/MBC, in conformitate cu EN 10143 din 2006, EN 10326 din 2004 si EN 10346 din 2009. Stratul de acoperire zinc este de minim 275 g Zn/m2.

Placa multicui anticrapare traversa lemn cfr

 

conector lemn anticrapare cfr

 


conectori lemn anticrapare traverse lemn cfr

 

placa multicui traversa lemn AFER

Conectorii anticrapare se mai utilizeaza in industria lemnului in special la fabricile de mobila cand cheresteaua este stivuita in vederea zvantarii sau a uscarii naturale cat si a uscarii fortate in uscatoare sau aburitoare.

Placa anticrapare are rolul de a stabiliza fibra lemnului pentru a nu mai crapa in procesul natural sau artificial de uscare al lemnului indiferent de esenta.

Placi multicui anticrapare cherestea

 

Stiva cherestea cu placi multicui anticrapare