MiTek Global Home

O noua sesiune de training pentru programul de proiectare si calcul structural pentru lemn, RoofCon-TrussCon. 3-5 aprilie 2012, Bistrita

In perioada 3-5 aprilie 2012, MiTek Romania va organiza in Bistrita o noua sesiune de training pentru programul de proiectare si calcul structural pentru lemn, RoofCon-TrussCon.
La curs aveti posibilitatea sa va perfectionati  in domeniul proiectarii profesionale a tot ce reprezinta constructie  din lemn:
– Case din lemn framing (sandwich), pereti, plansee,sarpante;
– Structuri speciale din lemn, sarpante industrializate, ginzi cu zabrele din lemn si POSI-STRUT, hale din lemn industriale, sali de sport, mansade,manejuri, piscine, cofraje, poduri, terase, pergole, etc.

Cursurile se vor desfășura după metoda “hands on”, fiecare participant lucrând direct în program. Din acest motiv toti participantii sunt rugați să vină cu calculatoare personale.

Locatia desfasurarii trainingului: PENSIUNEA MORARIU , DN 17C, la iesirea catre Nasaud (la 3 KM de centrul orasului) pe Valea Rusului.
Pentru cazare, va puteti adresa la tel: 0744 526718 sau 0744 697167, cu mentiunea ca sunteti participant al trainingului organizat de MiTek Romania.

Invitatie de participare                    Confirmare de participare