MiTek Global Home

O noua hala din lemn destinata productiei de usi si ferestre din lemn stratificat a fost finalizata in Localitatea Homoraciu, Jud. Prahova.

Mitek Romania a mai facut fericit un client caruia i-a proiectat o hala pe structura din lemn in sistem prefabricat, asamblata cu placi multicui.

Este vorba despre SC Hocolrom SRL, proprietatea Dl-ui Cosmin Cristea, Director General al acestei companii, care a facut o alegere buna de a-si construi hala de productie pe structura din lemn in sistem MiTek.

Hala de productie are lungimea de 32 m, latimea de 14m fara reazam de sprijin intermediar si o inaltime la streasina de 3.4 m. Inaltimea la coama este de 5.1 m. Hala din lemn a fost proiectata in sistem de grinzi cu zabrele asamblate cu placi multicui, iar sistemul de ferme ales este de tip portal – ferme din lemn cu picior.

Mitek Romania a fost proiectantul general care a pus la dispozitia clientului proiectul tehnic, inclusiv planurile de productie (extras de material lemnos cu toate unghiurile de taiere, necesar de organe de asamblare, etc). Executia, presarea placilor multicui si montajul au fost facute de catre beneficiar, primind asistenta tehnica din partea MiTek. Astfel, a fost executata o hala moderna din lemn avand costuri reduse, intr-un timp foarte scurt – aproximativ 30 de zile.