MiTek Global Home

O NOUA PREZENTARE LA UNIVERSITATEA TEHNICA DE CONSTRUCTII BUCURESTI 08.12.2016

Angel Ilovan UTCB Roofcon Trusscon        MiTek RoofCon TrussCon UTCB Bucuresti  Vasile Isache, Daniela Tapusi

La solicitarea Universitatii Tehnice de Constructii din București prin intermediul doamnei Daniela Tapusi Sef Lucrari Dr. ing., firma MITEK a avut deosebita plăcere de a susține o prezentare a programelor de proiectare ROOFCON TRUSSCON si PAMIR, programe de proiectare pentru sarpante si structuri din lemn conform Eurocode 5.

La prezentare au fost prezenți doamna Daniela Tepusi Sef Lucrari Dr. ing. si 35 de studenți din anul II  Master si anume: Cantoriu Alexandra-Ioana, Popescu Alexandra, Vladila Raluca, Ostafi Paul, Petcu Ovidiu-Ioan, Oancea Andrei, Negoita Laura Cristina, Nache Gheorghe, Grigoroiu Vlad-Ionut, Budeanu Ionu-Alexandru, Serbanescu Alexandra, Lobodan Diana-Valentina, Ungureanu Ioana-Andrada, Badiu Andrei George, Barbieru Geanina-Loredana, Andreas Daniel-Constantin, Chirilov Lidia, Moldoveanu Gabriela, Truscan Marian-Iulian, Dragan Ionut Valentin, Rotaru Alexandru, Marinoiu Ivan, Plesea Gabriel Sorin, Marcu Elena-Romana, Costache Viorel, Laslo Sebastian, Bilbie Andrei, Draghici Marian Dragos, Hirtopanu Marius, Ciulin Cristian, Turmac Denisa, Maxim Stefan, Alexa Florin, Ostafi Daniel si Grigore Mihai.

MiTek-RoofCon TrussCon UTCB Bucuresti  Vasile Isache, Daniela Tapusi        UTCB RcTc Vasile Isache, Daniela Tapusi

Din partea companiei MITEK au fost prezenti  Vasile Isache Dir. General MiTek Industries Group si Angel Ilovan suport tehnic ROOFCON TRUSSCON si PAMIR.

In cadrul cursului de lemn, MITEK a prezentat 2 programe de Proiectare, ROOFCON TRUSSCON si PAMIR. Programul PAMIR face parte din noua generație de programe de Proiectare pentru structuri din lemn care va fi lansat in Romania in anul 2018.

Participanții la curs au fost plăcut impresionați de rapiditatea cu care poți realiza un proiect cu softul ROOFCON TRUSSCON. Studenții au avut de realizat proiectul unei hale din lemn 12x12m in varianta clasica cu stâlpi si ferme din lemn asamblate cu buloane si eclise. Acest proiect a fost realizat cu softul ROOFCON TRUSSCON la nivel DDE in mai puțin de 20 de minute. Fermele din lemn au fost proiectate in sistem industrializat asamblate cu placi multicui.

Proiectarea in varianta tradițională cu alte programe asemănătoare ar fi durat aproximativ 3 zile.

La sfârșitul prezentării studenții au fost interesați de programele de proiectare si a avut loc o sesiune de întrebări, răspunsuri si discuții pe aceasta tema.

MiTek RoofCon TrussCon UTCB Bucuresti  Vasile Isache, Daniela Tapusi 2016 MiTek-RoofCon TrussCon UTCB Bucuresti  Vasile Isache, Daniela Tapusi 08.12.2016