MiTek Global Home

MiTek Romania isi extinde afacerile in Republica Moldova

In data de 19-20 februarie Mitek Romania si grupul de firme ARHICONI- EUROMANSARDE SI CASE LEMN MOLDOVA, administrate de Radu Eremciuc, au organizat o Conferinta Stiintifica pentru tehnologiile noi in domeniul proiectarii si executiei sarpantelor in sistem MiTek ( industrializat), folosind ca elemente de imbinare a lemnului placile multicui.

Conferinta s-a desfasurat in cadrul Facultatii de Constructii din Chisinau, unde au fost prezenti 61 de invitati, majoritatea specialisti din domeniul constructiilor, respectiv ingineri proiectanti si arhitecti. Cu ocazia acestei vizite de lucru s-au pus bazele unui parteneriat de colaborare intre MiTek Romania si Euromansarde, ca viitor partener autorizat MiTek Romania pe teritoriul Republicii Moldova.

 

Compania Euromansarde din Chisinau activeaza in domeniul constructiilor de mansarde de mai multi ani, construind pana acum mansarde pe structura metalica. Pentru anul 2013 au obtinut autorizatii de construire pentru mansardarea mai multor blocuri din orasul Chisinau ( aprox. 10 000 mp), de aceasta data pe structura din lemn, in sistem grinzi cu zabrele asamblate cu placi multicui.