MiTek Global Home

MiTek Industries va avertizeaza ca se prabusesc fermele agricole, de tip SUINA, din cauza placilor multicui contrafacute si a organelor de asamblare falsificate, aplicate iresponsabil de unii ingineri constructori

In luna februarie 2010, una dintre fermele agricole de tip SUINA, din Loc. Urleta, Com. Banesti, Jud. Prahova s-a prabusit. Acest fapt a fost cauzat de nerespectarea proiectului si utilizarii placilor multicui contrafacute si a organelor de asamblare falsificate.

Stimati parteneri si colaboratori, trag un semnal de alarma sa ne unim pentru inlaturarea de pe piata a acelor constructori care aduc o imagine proasta constructiilor din lemn, pe care omul de rand o percepe ca mai putin rezistenta decat o structura metalica; stim cu totii ca nu este adevarat.

Asa arata acum fermele agricole de porci pe care MiTek le-a proiectat cu organe de asamblare originale, in locul carora a aparut altceva, numai din dorinta de imbogatire rapida.  

 

Inconstienta unor ingineri constructori a mers intr-acolo incat acestia au falsificat proiectul de rezistenta a fermelor pentru ingrasarea porcilor (SUINE), folosind organe de asamblare contrafacute (necalculate) in locul placilor multicui din proiectul original MiTek, calculat cu softul MiTek 20/20.

Acesti constructori excroci va distrug afacerea prin modul lor de a aborda structurile din lemn, executandu-le iresponsabil si mizerabil, punand in pericol viata oamenilor si a animalelor.
Acesti excroci au reusit ca pacaleasca atat beneficiarii fermelor “furandu-le banii”, societatea de asigurari prin incasarea de bani  necuveniti, cat si fima de consultant, insa cel mai grav lucru este ca au falsificat  procesele verbale de receptie, semnand in locul proiectantului general.
Finantarea s-a facut cu fonduri Europene SAPARRD, deci si UE a fost pacalita, sa nu mai zic de FISC, prin rambursarile ilegale de TVA.

Va rog sa contribuiti la indentificarea de astfel de proiecte  tip SUINA, ale fostei  Cooperative  Muntenia, intrucat sarpantele sunt  proiectate de catre MiTek si trebuie sa fie executate de catre voi conform proiectului, fiindca ati investit in tehnologie. Nu fiti indiferenti!

Mai multe o sa aflati in curand din presa si televiziune, stiam despre acest caz inca din luna februarie 2010, insa am crezut ca lucrurile se vor indrepta. Dupa ce voi face publice toate informatiile, sper ca organele abilitate de control, inclusiv SAPARD-ul, sa-si faca datoria…..!