MiTek Global Home

Mis-Grup Lunca Ilvei – O companie de top care preţuieşte şi dă valoare lemnului!

Încrederea în noutate şi în tehnologia modernă şi perfomantă a momentului este cheia succesului pentru grupul de firme Mis Grup al familiei Iugan.

SC Mis Grup SRL  este una dintre cele mai prospere companii din România, cu capital integral privat. Compania activează în domeniul prelucrării lemnului, începând cu exploatare forestieră, debitare buşteni şi producţie de cherestea din răşinoase până la producţia de grinzi stratificate şi brichete din rumeguş. Mis Grup are de asemena o puternică divizie  de construcţii civile, industriale, agrozootehnice, hidroenergetice, drumuri şi  poduri, etc.
În prezent, Mis Grup deţine cea mai modernă  linie de debitare, sortare şi pachetizare de material lemnons din România, fiind un funzor important de cherestea de răşinoase pentru partenerii MiTek, cât şi pentru piaţa Comunităţii Europene şi a celei din ţările arabe.
Mis Grup realizează construcţii civile de înaltă calitate, din portofoliul companiei facând parte: Casa de Pensii Bistriţa, Muzeul Grăniceresc din Năsăud, Primăria Poiana Ilvei, Şcoala din Ilva Mică.

ÎNCEPÂND  DIN LUNA  OCTOMBRIE 2010, CU SPRIJINUL MITEK INDUSTRIES GOUP ROMANIA, MIS GRUP  PRODUCE ŞI ŞARPANTE PREFABRICATE INDUSTRIALIZATE ASAMBLATE CU PLĂCI MULTICUI

 

Mis Grup este o companie de înaltă clasă, întotdeauna deschisa către noi tehnologii care să contribuie la dezvoltarea diviziei de construcţii. Astfel, Mis Grup a ales să producă acoperişuri de înaltă calitate folosind tehnologia de ultimă generaţie oferita de MiTek.
Într-o perioadă scurtă de timp s-au realizat 3 proiecte importante, 2 dintre ele având un grad de dificultate foarte ridicat. Pentru a uşura procesul de execuţie al lucrărilor, MiTek a venit în întâmpinarea Mis Grup cu variante de proiectare optime.

Primele lucrări realizate de Mis Grup sunt:

Şopronul de depozitare a cherestelei din fabrica de la Lunca Ilvei


 

Campus nou Liceu Liviu Rebreanu din Bistriţa. Datorită tehnologiei aplicate, s-a câştigat foarte mult spaţiu

 
 
 

Şarpanta pentru tabăra de copii din localitatea Herina