MiTek Global Home

2006 – Mai – Expo Construct Bucuresti – Primul contact MiTek cu piata romaneasca

In mai 2006 Mitek inc participa pentru prima data in Romania la o expozitie internationala de constructii, Expo Construct,  posibila prin implicarea si sprijinul financiar al Domnului Vasile Isache care ulterior va deveni asociat si director general al MiTek Romania.

Din partea Mitek Europa au fost prezenti distinsii oaspeti Lew Wasserstein, director Departament Suport Tehnic MiTek Europa si Domnul Viorel Savescu, ing. programator la Wood Engine MiTek Franta.

Scopul participarii la aceasta expozitie a fost ca MiTek inc sa interactioneze cu piata si dezvoltatorii din Romania prin prezentarea avantajelor utilizarii tehonologiei Mitek de fabricare a sarpantelor(acoperisurilor) in sistem industrializat (prefabricat) cu placi multicui de asemenea si avantajele utilizarii soft-urilor de proiectare gandite exclusiv pentru proiectarea sarpantelor, caselor din lemn si structurilor speciale si din lemn.

Rezultatul participarii la aceasta expozitie a fost luarea deciziei de catre MiTek Europa de a infiinta o reprezentatnta in Romania intrucat piata locala reprezinta un potential semnificativ.