MiTek Global Home

Lansare RoofCon – TrussCon in Romania

MiTek Industries Group, membra a grupului MiTek INC. USA – CEL MAI MARE PRODUCATOR MONDIAL de placi multicui  si  de programe de proiectare cu calculul de rezistenta inclus in program,  pentru case din lemn, structuri din lemn , sarpante din lemn cu placi multicui si sarpante traditionale, lanseaza in Romania in data de 06.04.2009 noua generatie de programe a companiei MiTek  – RoofCon-TrussCon (PAMIR) in Bucuresti la sediul Mitek Industries. Pentru informatii va rugam sa ne contactati.

Programele  RoofCon-TrussCon fac parte din noua generatie de programe dezvoltate de MiTek, create pentru a veni in intampinarea firmelor de proiectare, inginerilor proiectanti, companiilor care produc sarpante din lemn cu placi multicui, case din lemn cu sarpante traditionale, cu solutii novatoare pentru proiectarea structurilor din lemn  profesionale.

Aceste programe de proiectare sunt concepute exclusiv pentru proiectarea profesionala a sarpantelor (acoperisurilor) din lemn cu placi multicui si traditionale, al caselor din lemn (pereti, planseu, sarpanta), si tot ce inseamna constructie din lemn.

Penru mai multe informatii va rugam sa ne contactati sau sa intrati  pe pagina de web http://www.csce.se/

Pentru a descarca programe si pentru download de pe site  instalati gratuit RoofCon Viewer

RoofCon Viewer 2009
Download now