MiTek Global Home

2009 iunie- MiTek semneaza si primeste declaratia de conformitate CE pentru productia de placi multicui.

Placile multicui MiTek, sunt sigurele produse din Europa care se fabrica si se comercializea sub sigla CE.
Prin prezenta certificare, MiTek demonstreaza inca odata ca isi merita pozitia de leader detasat pe piata de profil, oferid clientilor sai placi multicui care respecta cerintele impuse de normele Uniunii Europene in ceea ce priveste materialele de constructii. Pentru clientii MiTek, marca CE este o garantie in plus a calitatii. Mai mult, aceasta faciliteaza clientilor autorizati MiTek posibilitatea de a exporta cu mai multa usurinta sarpante industrializate din lemn si case prefabricate din lemn in tarile Uniunii Europeane.

Placile multicui contrafacute – un pericol real pentru constructiile din Romania.

Ca si in alte domenii, foarte multe produse sunt contrafacute, nu detin certificate de origine si de conformitate, invadand piata romaneasca, unele dintre ele punand in pericol vieti omenesti. Pe piata romaneasca au inceput sa se comercializeze organe de asamblare de tip placa multicui sau placa cu cuie cum mai este denumita, care sunt folosite la asamblarea elementelor din lemn structurale pentru acoperisuri ,structuri pentru case din lemn, plansee din lemn, la imbinarea capriorilor din lemn pentru sarpanta etc.fara a avea certificare din partea laboratoarelor de specialitate unde aceste placi cu cuie ar trebui testate. Calitatea otelului si sectiunile necorepunzatoare ale materialului din care sunt facute, impreuna cu dispozitivele de stantare artizanale care stanteaza aceste placi, fac ca placa multicui sa devina un real pericol pentru utilizatorii care le utilizeaza la intamplare fara a folosi un program de calcul.

Placa multicui MiTek este un produs original Marca Inregistrata care este comercializat in Romania insotit de Agremente Tehnice emise de laboratore de specialitate si de certificare CE .