MiTek Global Home

In perioada 25 – 26 octombrie 2013 MiTek Romania va participa la Conferinta Internationala CIBv 2013 organizata de Facultatea de Constructii din Brasov


INTERNATIONAL SCIENTIFIC CONFERENCE CIBv 2013

Aflata la a XI-a editie, manifestarea din acest an va fi una aniversară, ocazionată de împlinirea a 10 ani de la înfiinţarea Facultăţii de Construcţii Brasov si va avea loc în Aula Universităţii TRANSILVANIA – Brasov, sub prezidiul domnului Prof. Univ. Dr. Ing. Ioan TUNS,  Decan al Facultăţii de Construcţii din Braşov.

Evenimentul va cuprinde prelegeri pe teme stiintifice din domeniul constructiilor si va avea ca invitati membri ai societatii academice, reprezentanti ai companiilor ce activeaza in acest domeniu, ingineri si studenti.

Compania MiTek va prezenta tema Wood revival. „Sudura lemnului” – Aplicatii pentru sarpante si structuri din lemn prefabricate, de la proiectare la executie:

  • Structuri din lemn usoare, rapide si sigure;
  • Rolul organelor de asamblare in componenta sarpantelor si a structurilor din lemn;
  • Structuri perene;
  • Arhitectura sustenabila.

Vor sustine prezentarea domnii Vasile Isache, Director General MiTek Industries Romania si Andrei Dozsa, arhitect. De numele domnului arhitect Dozsa este legata realizarea celei mai mari structuri din lemn din Europa de tip cupola geodezica, asamblata cu conectori de tip placi multicui MiTek.

Pentru mai multe detalii accesati pagina http://www.mitek.ro/cel-mai-mare-igloo-din-europa-pe-structura-din-lemn-tip-cupola-geodezica-se-monteaza-acum-langa-bucuresti/.