MiTek Global Home

Despre Mitek

MiTek Industries este o companie transnationala fondata in anul 1943 in USA iar din anul 2001 este membra a grupului Berksire Hathaway- Warren Buffett. Din anul 2006 MiTek este prezenta si in Romania.

 

De la preluarea companiei de catre Warren Buffett, MiTek a devenit liderul mondial in domeniul industriei fabricarii structurilor din lemn industrializate, dupa cum urmeaza:

1. Lider mondial in productia de programe de proiectare si calcul structural pentru sarpante, plansee , case din lemn si structuri speciale din lemn;

2. Lider mondial  in furnizarea de masini, echipamente si linii de productie pentru producatorii din industria fabricarii structurilor din lemn in sistem industrializat (sarpante, plansee, case din lemn, tot ce reprezinta structurile din lemn);

3. Lider mondial in domeniul productiei organelor de asamblare profesionale certificate CE, specifice industriei structurilor din lemn.

4. Lider mondial in domeniul serviciilor de consultanta si suport tehnic atat pentru proiectantii care utilizeaza software-urile MiTek cat si pentru producatorii (fabricantii) de structuri din lemn.

Fiecare produs fabricat, fiecare masina construita este proiectata pentru a  raspunde necesitatilor clientilor, programele de proiectare si calcul structural dezvoltate de MiTek  evoluand printr-o constanta colaborare cu partenerii sai.

MiTek investeste continuu in logistica si in dezvoltarea programelor de proiectare, rezolvand probleme individuale si ajutand clientii sa reuseasca in tot ceea ce intreprind. Operand pe cinci continente, MiTek furnizeaza solutii totale si atentie individuala, creandu-se o relatie personalizata prin anticiparea nevoilor clientului. 

Prioritatile si performantele MiTek sunt determinate de cerintele si preferintele clientilor.                                                                                                                                  

Succesul MiTek este asigurat de succesul clientilor sai. Produsele si serviciile MiTek® sunt asigurate de o echipa de profesionisti in domeniu care are un singur obiectiv – succesul clientilor sai!