MiTek Global Home

2008 – Decembrie – Izvorani – MiTek organizeaza prima editie a EXPO-CONFERINTEI Nationale a Producatorilor de Case din Lemn

 

12 decembrie 2008, MiTek Romania organizeaza prima editie a expo-conferintei nationale a producatorilor de case, structuri si sarpante din lemn. 

                      

Evenimentul s-a desfasurat in cadrul Comitetului Olimpic Roman cu sprijinul financiar si informational al urmatoarelor firme expozante:

Euronarcis –  furnizor de organe de ansamblare din Romania;                                                                  

Euro Plastic – specialistul in productia de material pentru finisaje in constructii, pardoseli, termoizolatii, hidroizolatii si adezivi;                                                                                                                

Ecocel – companie specializata in termoizolarea sarpantelor si mansardelor cu celuloza ignifugata;       

Kessel – producator german de sisteme complete pentru evacuarea apei;                                       

Distribution Coba – distribuitor exclusiv pentru Romania de panouri canadiene de finisaje Camfor si a panourilor solare Coba;                                                                                                                               

Sirtisa Consulting – furnizor de substante destinate protectiei lemnului de constructii si al mediului impotriva fungiilor, ciupercilor, insectelor;                                                                                              

Grupul Austriac Schweighofer – producator si furnizor de cheresea de rasinoase, grinzi lamelare, lambriuri, dusumele si paleti din Romania;                                                                                                 

Expo Test Construct si Oratis Trade – furnizori si montatori de tigla metalica Gerard si sarpanta industrializata cu placi multicui;                                                                                                                   

Ursa Romania –  producator si distribuitor de termoizolatii (vata de sticla)                                          

Grupul de firme Amvic – producatori de cofraje inglobate termoizolante, placi din polistiren expandat ignifugat.

Participant de seama la expo-conferinta a fost compania Randek-Bautech – Suedia.  Randek-Bautech a prezentat participantilor cele mai noi  linii de productie pentru fabricarea sarpantelor industrializate (prefabricate) cu placi multicui si caselor din lemn.

Prima editie a expo-conferintei  producatorilor de case, structuri si sarpante din lemn s-a bucurat de prezenta a peste 100 de firme producatoare de case din lemn.

Expo-conferinta a fost deschisa de Dl. Isache Falub Vasile, Manger General Mitek Romania, care a vorbit participantilor despre avantajele fabricarii sarapantelor in sistem prefabricat.

La expo-conferinta, MiTek Romania  a beneficiat de prezenta Dlui Oliver Amandi, Director de dezvoltare MiTek in Europa, care a prezentat  strategiile de dezvolatare  a industriei sarpantelor din lemn in Romania, precum si de prezenta Dnei prof. Dr. Inginer Maria Darie din partea Univ. Tehnice de Constructii din Bucuresti Catedra de Lemn, care a sustinut prezentarea  cu tema“Prescriptii de calcul privind proiectarea constructiilor din lemn” 

In cadrul evenimentului s-au prezentat cele mai noi tehnologii in domeniu, precum si programe de proiectare pentru casele si sarpantele  din lemn.  Avantajul major a fost ca firmele producatoare de case pe structuri de lemn au putut lua contact direct cu marii furnizori din industrie, prin vizitarea standurilor si participarea la prezentarile organizate de acestia.  

   

Principalul scop al expo-conferintei a fost acela de a aduce intr-un singur loc furnizori din industria caselor si structurilor speciale din lemn, cat si pe fabricantii acestora.

                              

Prima editie a expo-conferintei a depasit  asteptarile, reactiile fiind extrem de pozitive, in consecinta MiTek promite ca nu se va opri aici si an de an prin organizarea evenimentului va aduce in contact principalii jucatori de pe piata de profil din Romania.