MiTek Global Home

CURS PROIECTARE STRUCTURI DIN LEMN ROOFCON TRUSSCON CONFORM EUROCOD 5 SI ANEXELE NATIONALE. DATA 26-27.09.2014 . Locatia: Otopeni, Calea Bucurestilor 3A, cladirea MB Telecom, Ilfov

In perioada 26 – 27 septembrie 2014, MiTek Romania organizeaza un nou curs RoofCon_TrussCon – Modul I, program dedicat exclusiv desenului si calculului pentru structuri din lemn.

In cadrul acestei sesiuni, veti invata modulul I RcTc, un soft  interactiv, profesional, conform EUROCOD 5, pentru care MiTek INC. & MiTek Corporation aloca peste 10 milioane de USD anual pentru dezvoltare. Dupa terminarea cursului  veti primi diplome recunoscute in Europa, America de Nord, Australia si  Africa de SUD (in peste 110 tari in care MiTek are parteneriate).

In vederea rezervarii locului la cursul RoofCon_TrussCon – nivel baza, trebuie sa completati formularul de mai jos si sa il trimiteti pe adresa office@mitek.ro:

 FORMULAR DE INSCRIERE

  • Formularul de inscriere este obligatoriu pentru rezervarea locului in cadrul cursului
  • Adresa la care se va tine cursul: Otopeni, cladirea MB Telecom, Calea Bucurestilor 3A, Otopeni, Ilfov (vis-a-vis de McDonalds Otopeni)
  • Pentru a va putea inscrie la curs, este necesar sa va prezentati pana la data 25 sept., la sediul firmei (Str. Emil Garleanu nr. 4, Bloc  V53D, Sc. A, Apartament  4, Sector 3, Bucuresti) cu un calculator/laptop pentru a intra in posesia kit-ului de instalare si a cheii Dongle.
  • Pentru a intra in posesia cheii Dongle Rc-Tc., va trebui sa lasati o garantie de 190 lei, garantie pe care o veti primi inapoi la terminarea cursului sau la predarea ulterioara, in cazul in care doriti sa mai pastrati programul.
  • Pers de contact: ING. Angel Ilovan – 0720.770.847 sau Mihaela Anghel – 0720.770.840
Pentru mai multe informatii click pe imaginea de mai jos: