MiTek Global Home

CONFERINTA STIINTIFICA “DOBROGEA” PENTRU TEHNOLOGII NOI IN DOMENIUL SARPANTELOR DIN LEMN – Facultatea de Constructii, Constanta, 15 martie 2013

In data de 15 martie 2013, ora 11:00, va invitam sa participiati la CONFERINTA STIINTIFICA “DOBROGEA” PENTRU TEHNOLOGII NOI IN DOMENIUL SARPANTELOR DIN LEMN.

Conferinta este organizata la initiativa Dn-ei S. L. Dr. Ing. Gabriela Draghici in cadrul Facultatii de Constructii, Universitatea Ovidius – Constanta (Bd. Mamaia nr. 124) si se va desfasura in sala AB1, corpul nou, parter.

Organizatori:

Univesitatea Ovidius – Constanta, Facultatea de Constructii – Universitate de educaţie şi cercetare ştiinţifică având GRAD DE ÎNCREDERE RIDICAT, abilitată să emită diplome de studii pentru toate programele şi formele de învăţământ, organizate în concordanţă cu prevederile legale, orientată către promovarea învăţământului de calitate prin stabilirea unor standarde didactice şi de cercetare.

MiTek Industries Group Romania – membră a Berskshire Hathaway USA nr.1 mondial in productia si  dezvoltarea programelor de proiectare profesionale dedicate exclusiv desenului si calculului structural pentru sarpante si structuri din lemn dupa EUROCOD 5.

Mai multe detalii despre conferinta gasiti in invitatia de participare.

Invitatia de participare                                           Confirmarea de participare