MiTek Global Home

CONFERINTA STIINTIFICA DEDICATA EXCLUSIV FIRMELOR DE PROIECTARE INGINERIE SI ARHITECTURA SI COMPANIILOR CARE ACTIVEAZA IN DOMENIUL CONSTRUCTIILOR – Tg. Mures, 12 decembrie 2012

In  data de 12 dec. 2012, ora 12.00 in Targu Mures, Hotel Ciao, MiTek Romania va invita sa participati  la CONFERINTA STIINTIFICA DEDICATA EXCLUSIV FIRMELOR DE PROIECTARE INGINERIE SI ARHITECTURA SI COMPANIILOR CARE ACTIVEAZA IN DOMENIUL CONSTRUCTIILOR.

Un nou mod de abordare a sarpantelor de la proiectare la executie, pentru a transforma sarpanta in produs finit si industrializat in totalitate.

ORGANIZATORI:

MiTek Industries Group – Romania membră a Berskshire Hathaway USA nr.1 mondial in productia si  dezvoltarea programelor de proiectare profesionale dedicate exclusiv desenului si calculului structural pentru sarpante si structuri din lemn dupa EUROCOD 5

SC Euronarcis SRL producator si distribuitor organe de asamblare pentru structuri din lemn

SC Building Invest SRLCompanie de constructii specializata in consultanta, proiectare, constructii civile industriale, comerciale, agricole, agrozootehnice, restaurari monumente, renovare, consolidare si modernizarea cladirilor, constructii de amenajari.

Mai multe detalii despre conferinta gasiti in invitatia de participare.

Invitatia de participare                                    Confirmarea de participare

…………………………………………..