MiTek Global Home

2011 Aprilie – Conferinta Regionala MiTek “Sa dam valoare lemnului prin industrializare”, Marghita – 5 aprilie 2011, un succes pentru SC Marconst SRL din loc. Marghita, Jud. Bihor

Este oficial, SC Marconst SRL din Loc. Marghita, Jud. Bihor, este partener autorizat MiTek Romania, detinand in prezent cea mai moderna si dotata unitate de productie pentru sarpante din lemn industrializate, asamblate cu placi multicui, cu o capacitate de peste 5000 mp lunar.
Unitatea este dotata cu echipamente moderne de fabricare a grinzilor cu zabrele in sistem industrializat precum:

– Circular cu comanda numerica – Easy Cut 828,
– Presa hidraulica – Mark 8 rotativa de 30 Tone forta,
– Presa hidralica stationara – MS Splicer pentru imbinarea si presarea elementelor din lemn in lungime,
– In curand, unitatea de productie va fi dotata si cu o presa de 50 Tone forta – Mark 8.

SC Marconst SRL a organizat in data de 5 aprilie 2011 in loc Marghita, jud Bihor, Conferinta Regionala Transilvania 20011 – “Sa dam valoare lemnului prin industrializare”. Evenimentul a fost dedicat proiectantilor si arhitectilor, iar Mitek Romania a prezentat cele mai moderne programe de  proiectare pentru structuri din lemn, desen si calcul structural dupa Eurocod 5 si tehnologia de fabricare a ginzilor cu zabrele asamblate cu placi multicui.

La  eveniment au fost prezenti din partea SC Marconst SRL domnul Antal Coloman – Director General, Dl. Csuzi Octavian – Director Economic si domnii ingineri constructori Demian Nicolae, Ambrus Atilla, Sarkadi Levente si Batori Stefan; din partea ANL Bihor, Dl. Doru Negrutiu si Dna. Joita Ionescu, din partea ANL Salaj, Dl. Mihai Muresan, din partea Inspectoratului de Stat in Constructii, Dl Bologh Geza si din partea Primariei orasului Maghita, Dl. Primar Doru Talpos.
MiTek Romania a fost reprezentata de Dl. Vasile Isache, director general si de Dl. Angel Ilovan, inginer proiectant, suport tehnic program de proiectare pentru desenul si calculul structurilor din lemn – RoofCon/TrussCon.
De asemnea, au luat parte peste 40 de specialisti in construcii, arhitecti, ingineri proiectanti.
Un element de noutate a fot vizita tuturor invitatilor la unitatea de productie, unde s-a vazut pe viu intreg procesul tehnologic de fabricare a sarpantelor ( acoperisurilor) in sistem prefabricat, atat debitarea lemnului cat si presarea placilor multicui.