MiTek Global Home

mansarda locuibila,acoperis din lemn, case din lemn,placi multicui, renovare acoperis, ora 10:00. Prenzentarea tehnologiei si programelor de proiectare RoofCon-TrussCon ale grupului Mitek, programe specializate pentru desenul si calculul structural al sarpantelor si structurilor din lemn, dupa Eurocod 5 – Invitatie de participare

INVITAŢIE DE PARTICIPARE
La prezentarea programului de proiectare RoofCon-TrussCon, dedicat exclusiv desenului si calculului de rezistenta al sarpantelor si structurilor din lemn, dupa Eurocod 5 si anexele nationale si de prezentarea de tehnologie pentru fabricarea sarpantelor din lemn, in sistem industrializat (prefabricat)

Cluj-Napoca, Facultatea Tehnica de Constructii,
Str. Constantin Doicoviciu, nr. 15, Sala Domsa
7 Decembrie 2011, ora 10:00

ORGANIZATOR:  Amvic  si MiTek Industries Group – Romania

MiTek- companie multinaţională, membră a  Berskshire Hathaway-WARREN BUFFET- USA,      nr. 1   mondial in productia de organe de asamblare si programe de proiectare profesionale dedicate exclusiv desenului si calculului structural pentru sarpante si structuri din lemn.

TEMATICA:

  • Solutiile logistice si tehnice oferite de MiTek pentru valorificarea la maxim a celui mai vechi si traditional material de constructie care este lemnul – prin furnizarea de tehnologie moderna si   pentru a-i da voaloare lemnului  prin industrializare
  • Sarpanta – element vital al unei constructii, nu doar un simplu accesoriu, de cele mai multe ori abordata superficial  cu detalii de proiectare incomplete, a caror finalizare revine dulgherilor.
  • Planseele prefabricate din lemn Posi-Strut –in locul ultimei placi de beton pentru toate tipurile de constructii.
  • Imbunatatirea si eficientizarea maxima a colaborarii dintre ingineri si arhitecti care proiecteaza structuri din lemn, pentru a gasi mijloace comune de a elimina blocajul comunicational ca urmare a solutiilor de design propuse de arhitecti,
  • Proiectarea sarpantelor in sistem grinda cu zabrele in vederea eliminarii sectiunilor grosolane din lemn si a elimainarii  popilor,stalpilor,panelor intermediare si de coama, a scaunelor, etc. pentru a reduce greutatea sarpantei si obtinerea de mai mult spatiu liber fara costuri suplimentare
  • Informarea proiectantilor si constructorilor  despre pericolul utilizarii organelor de asamblare contrafacute (placi perforate,placi multicui,papuci de grinda, vinclu de imbinare, etc.)  un pericol real de a se prabusi acoperisul.
  • Despre necesitatea birourilor de proiectare de a detine un program specializat in  dimensionarea  si calculul organelor de asamblare si sectiunilor materialului lemnos.
  • Despre propunerea Interzicerii  comercializarii placilor  multicui si a placilor perforate fara certificare CE , si fara ca producatorul sa verifice daca respectiva piesa a fost dimensionata corect de proiectant.
  • Despre importanta  atasarii  la proiectul tehnic a notelor  de calcul  in fiecare nod.
  • Informarea proiectantilor si a constructorilor  ca  sarpanta din lemn se poate achizitiona la fel ca si alte materiale de constructii ( caramizile, cofraje temoizolante,etc.) dintr-o fabrica gata prefabricata.

Unicul program din Romania care usureaza munca proiectantului
( 8 ore clasic  = 1 ora MiTek)pentru  proiectare sarpantelor si structurilor speciale din lemn cu grad de conplexitate ridicat !

• RoofCon-TrussCon – cel mai dezvoltat program european de proiectare si calcul structuri din lemn destinat inginerilor, arhitecţilor, producatorilor si montatorilor de sarpante prefabricate, case din lemn, structuri speciale din lemn,etc.
• Compatibil cu AutoCad, importă și exportă fișiere dxf.
• Trimite intregul proiect 2D și3D pentru vizualizare (rotire, zoom in fereastra 3D).


• Un program de proiectare pentru structuri din  lemn cu interfaţă intuitivă şi comenzi rapide, desen 2D si 3D, calcul, modelare şi dimensionare a fermelor (grinzilor cu zabrele), plansee structurale din lemn, capriori din lemn ecarisat si lemn lamelar, după normativele romanesti in vigoare si Eurocode 5, liste de cantitati, desene de producție și fișiere de tăiere generate automat.

• Cu acest software munca dumneavoastra se reduce cu 80%, programul generand automat notele de calcul, extrasul de materiale, fisierele pentru productie cu unghiuri de taiere pana la exportul pentru o masina cu comanda numerica.

Pentru confirmea prezentei, va rugam sa completati formularul alaturat.