MiTek Global Home

Comunicat privind furnizarea de produse, servicii MiTek si utilizare licente RoofCon TrussCon incepand cu 11 ianuarie 2016

Stimati parteneri si producatori de sarpante industrializate asamblate cu placi multicui si case pe structura din lemn de tip framing, dragi arhitecti, ingineri proiectanti, masteranzi/studenti din an  terminal, precum si toti cei care au intrat in contact cu Tehnologia Mitek si in mod special cu programele profesionale de proiectare si calcul structural al lemnului conform Eurocod 5 si Anexe Nationale,

Va informam prin acest comunicat ca MiTek Industries Romania a facut eforturi considerabile, incepand din anul 2006, pentru ca dvs. sa beneficiati de costuri reduse comparativ cu ceilalti utlizatori din Europa in ce priveste costurile achizitiei licentei si a taxei de mentenanta, care in acest moment sunt mult sub nivelul costurilor practicate la nivel European.

Astfel, costurile in ce priveste achizitia licentelor  si taxa de mentenanta in momentul de fata sunt cu 30% mai mici  fata de tarile din Europa de Est si cu 60% mai mici fata de Tarile Europei de Vest , lucru care se datoreaza negocierilor avute in sprijinul dezvoltarii rapide a afacerii dumneavoastra.

In Europa de Vest s-a lansat deja cel mai revolutionar si dezvoltat program de proiectare de pe planeta care se numeste Pamir, dezvoltat de echipa MiTek Europa din Dudley UK si CSCE (Construction Software Center Europe) din Skellefteia Suedia.

Ce proiectam momentan in RcTc in 1 ora cu Pamir rezolvam in 15 minute.

,,TIMPUL NU SE RECICLEAZA, RcTc si PAMIR VA SALVEAZA,, = BANI MAI MULTI INTR-UN TIMP MAI SCURT !

In luna octombrie 2017 intentionam sa lansam si noi in Romania softul Pamir, dar pentru ca este foarte mult de lucru avem nevoie de timp si liniste pentru ca echipa tehnica din Romania sa poata lucra si sa puna la punct varianta Pamir dupa normativele romanesti (traduceri, implementari, teste, etc.).

Pentru a realiza acest lucru am decis sa venim in sprijinul dvs cu 4 pachete de licentiere RcTc care va vor permite sa va intocmiti proiectele impreuna cu specialistii dvs., inclusiv optimizarea si generarea fisierelor de productie. Cele 4 pachete vor fi disponibile incepand cu data de 11 ianuarie 2016 si vor fi trimise spre dvs. pana la sfarsitul lunii octombrie pt. a avea timpul necesar sa optati pentru una din variante.

IMPORTANT ! : Incepand cu data de 11 ianuarie 2016 MiTek Industries inceteaza furnizarea serviciilor de proiectare/ofertare/generare liste cantitati materiale, cat si a desenelor/planselor de productie pentru producatorii/fabricantii de sarpante industrializate si case pe structura din lemn tip framing.

Aceasta decizie a fost luata ca urmare a accelerarii procesului de popularizare a sistemului de sarpanta industrializata in Romania si a imbunatatirii procesului de productie in unitatile dumneavoastra; in felul acesta, proiectantii dumneavoastra nu vor mai fi nevoiti sa depinda de altcineva in finalizarea proiectelor.

Romania a fost singura tara care a oferit servicii de proiectare producatorilor, probabil pentru unii producatori a fost comod, dar pentru noi a fost dezastruos –am paralizat activitatea de dezvoltare in Romania.

Sistemul industrializat de fabricare/executie/montaj a sarpantelor/acoperisurilor este foarte putin cunoscut/popularizat in Romania fata de alte tari, proiectantii si constructorii recomanda in continuare clientilor sarpanta dulghereasca, clasica, care inglobeaza cantitati exagererate de material lemnos. In continuare se utilizeaza scoabe, mustati ca si organe de asamblare, iar popii, scaunele si stalpii umplu podurile si mansardele cu lemne, obstructionand spatiul acestora.

Este un paradox ca sistemul industrializat de sarpanta industrializata cu placi multicui este cunoscut mai bine de clientul final si mai putin de firme de proiectare, firme de constructii, profesori universitari, etc. Este vina noastra si ne-o asumam, vina este datorata timpului insuficient acordat procesului de popularizare a tehnologiei industrializate pentru constructiile si sarpantele din lemn.

In vederea accelerarii procesului de dezvoltare/popularizare a structurilor din lemn industrializate, MiTek Industries a intarit echipa tehnica si cea de marketing cu 2 specialisti in domeniu, care impreuna cu mine, ne vom focusa toata energia exclusiv pregatirii noului soft Pamir, acordarii de suport tehnic si traininguri avansate in utilizarea RcTc pentru proprii dvs proiectanti.

O alta prioritate este popularizarea RcTc si Pamir in mediul academic si catre birourile de proiectare (inginerie si arhitectura) oferindu-le RcTc si suport tehnic maxim. Scopul : Cat mai multe proiecte in RcTc = Mai mult de lucru pentru dvs.

Intentionam sa organizam vizite de lucru la producatori de top din Europa de Vest, tarile Scandinave, cat si in Polonia/Cehia/Slovacia/tarile baltice, tari care sunt cu multi ani inaintea noastra, reusind sa schimbe mentalitatea proiectantilor/constructorilor, inlocuind munca grea din santier (unde de cele mai multe ori se lucreaza in conditii inumane), cu munca eficienta si de calitate din atelier, unde lucreaza mai mult utilajele, iar calitatea produselor este net superioara.

In tarile enumerate mai sus  puteti intra in contact cu tehnologii noi,  avand posibilitatea de a va imbogati si pefectiona cunostintele in acest domeniu, cat si de rentabilizare a procesului de productie, prin discutii directe cu proprietarii de afaceri si manageri de fabrici, persoane cu multi ani de experienta in spate.

Pe tot parcursul colaborarii noastre, incepand din anul 2006 si pana in prezent, poate ca au existat si clienti nemultumiti, care se asteptau ca MiTek sa le faca proictele ori sa cumpere conectorii la pret de ”fier vechi”,  unii reclamand ca anumite companii sunt favorizate sau conectorii sunt prea scumpi, etc.

Va subliniez: LA MITEK TOTI CLIENTII SUNT TRATATI IN MOD EGAL, BENEFICIAZA DE CELE MAI BUNE SERVICII DE CONSULTANTA, IAR PRETUL CONECTORILOR ESTE ACELASI  PT. TOTI PRODUCATORII!

PRETUL CONECTORILOR MITEK ESTE CEL MAI MIC DIN ROMANIA, DACA PROIECTUL ESTE CALCULAT  SI OPTIMIZAT CORECT. ROOFCON TRUSSCON GENEREAZA CORECT SI OPTIM  CANTITATEA DE CONECTORI SI LEMN FATA DE COMPETITORI CARE AU REUSIT SA VA ADEMENEASCA.

Atentie!  SOFTUL COMPETITORILOR GENEREAZA CANTITATI DE PANA LA 200% MAI MARI DE CONECTORI. PRETUL PLACILOR MULTICUI MAI MIC CU PANA LA 20% SUB MITEK ESTE FALS. IN REALITATE PLATITI MAI MULT!

Ce preferati?

–          Sa cumparati conectori VRAC/FASII mai ieftini pe care ii taiati la ghilotina (manopera, curent, muncitor, manipulare, cost, etc.)?

–          Sa cumparati conectori fasii pe care sa-i taiati cu flexul/panza abraziva (manoperera, consumabile, muncitor, curent, manipulatre, etc.)? va reamintesc dragi utilizatori de placi multicui ca aceasta operatiune este interzisa de normative, stratul de zinc este corupt, iar rugina este la ea acasa.

SAU:

–          Sa cumparati conectori gata ambalati pe toate tipurile si dimensiunile, al caror cost este unul corect, calculat si optimizat cu RcTc, care pusi in opera va genereaza un cost corect, de multe ori sub costul sarpantei traditionale, care se realizeza de cele mai multe ori cu lemn verde si de proasta calitate.

Va las pe dvs sa trageti concluziile, comparand MiTek cu competitorii neloiali care aduc grave deservicii sistemului multicui in Romania, creand perceptia unui sistem foarte scump datorita politicii  pret mic=cantitate mare. Singura explicatie ar fi ca lucratorii de la aprovizionare primesc comisioane la achizitia de conectori, in consecinta dvs. produceti scump si nu sunteti competitivi.

Program de proiectare si calcul structuri din lemn Program de proiectare si calcul structuri din lemn

MiTek nu da mita/comisioane propriilor dvs. angajati! Mitek=transparenta totala, contribuind pozitiv la dezvoltarea afacerii dvs.

Aveti un exemplu de proiect calculat cu softul ”jucarie” al competitorilor, pentru a vedea si intelege cele mentionate mai sus, la cerere va putem trimite mai multe proiecte de acest gen.

Dvs decideti cu cine mergeti mai departe.

Pentru a avea rezultate in acest domeniu OBLIGATORIU TREBUIE SA AVETI PROPRII PROIECTANTI IN UNITATEA DE PRODUCTIE, CARE SA REALIZEZE PROIECTAREA TEHNOLOGICA SI OPTIMIZAREA MATERIALELOR IN RAPORT CU STOCUL EXISTENT.

Imi cer scuze daca am afectat imaginea cuiva, am cautat sa fiu cat mai transant si sincer cu dvs. pentru a intelege cum functioneaza industria de fabricare a sarpantelor si structurilor din lemn industrializate in Romania.

Pentru imbunatatirea relatiilor comerciale va rog ca pana la 11 ianuarie 2016 sa va decideti asupra tipului de licenta RcTc pe care doriti sa o achizitionati/utilizati.

Avem disponibile 2 optiuni pentru producatori si 2 pentru proiectanti studenti si masteranzi:

Premium Plus Premium Plus Chirie
pdf_icon_fbarfiler pdf_icon_fbarfiler
Premium Plus Premium Plus Chirie
  Starter Plus Proiect  
pdf_icon_fbarfiler pdf_icon_fbarfiler
Starter Plus RcTc Proiect
Student/Educational
pdf_icon_fbarfiler
RcTc Student

Aprobat azi, 21 oct 2016,

CEO MiTek Industries Group Romania