MiTek Global Home

Sarpante Mansarde, Case, Vile

Tehnologia MiTek are aplicabilitate si in solutionarea mansardarii caselor si vilelor construite pe diverse structuri. Mai jos puteti vizualiza cateva dintre proiectele executate utilizand aceasta tehnologie.

Utilizand sistemul de grinzi prefabricate pentru mansardare clientul realizeaza importante economii putand renunta la placa de beton ce alcatuieste tavanul ultimului etaj si castigand spatiu locuibil.

Mansarda casa zidarie


Mansarda prefabricata din lemn tip atic

Mansardare casa Tg. Neamt

Mansardare casa utilizand sarpanata prefabricata

 

Sarpanta – mansarda industrializata castiga teren in fata sarpantei traditionale 

In Romania exista mii sau poate chiar sute de mii de constructii cu terase. Le gasim deseori in orasele mari, la blocuri sau cladiri de birouri. Aceste suprafete sunt practic „terenuri” gratuite pe care pot fi ridicate cu usurinta noi spatii de locuit sau spatii de birouri, multe dintre ele amplasate chiar in centrul orasului, acolo unde achizitionarea sau inchirierea unui spatiu ar fi fost dificila sau chiar imposibila.
Structurile prefabricate reprezinta cea mai avantajoasa si optima varianta pentru a construi acest etaj suplimentar. Iata si de ce:

  1. Montajul este rapid. Sunt necesare maxim 2 zile pentru ca structurile sa fie montate. E un aspect care nu ar trebui deloc neglijat deoarece aceste cladiri sunt de cele mai multe ori locuite si, in felul asta, ne asiguram ca locatarii nu vor fi deranjati de zgomot sau prezenta lucratorilor.
  2. Structura este usoara. Structurile prefabricate din lemn au o greutate redusa in comparatie cu alte tipuri de structuri si nu ingreuneaza peretii sau fundatia.
  3. Fermele prefabricate asamblate cu placile multicui MiTek ofera spatii deschise (fara stalpi de sustinere interiori).
  4. Pastreaza forma arhitecturala. Imbinarea elementelor din lemn cu conectori multicui MiTek ofera posibilitatea crearii unor mansarde de diferite forme, pastrand astfel linia arhitecturala a cladirilor.