MiTek Global Home

2009 – Aprilie – MiTek a organizat prima sesiune de training pentru Roof Con – Truss Con

In perioada 06-09 aprlie 2009 Mitek Industries Group a organizat la Bucuresti un curs national pentru lansarea  noii suite de programe RoofCon-TrussCon pentru proiectarea si calculul sapantelor industrializate (acoperisuri) si structuri speciale din lemn cu placi multicui.

La training au participat toti proiectantii existenti ai partenerilor MiTek , cat si alti ingineri proiectanti, arhitecti intresati de programele MiTek.

Cursantii s-au bucurat de prezenta dlui Pawel Zapotoczny, inginer proiectant al MiTek Polonia si reprezentant al grupului CSC Suedia proprietatea MiTek inc dezvoltator al programelor de proiectare RC -TC si Pamir.

Cursantii Domnului Inginer Pawel Zapotoczny

Cursantii Domnului Inginer Pawel Zapotoczny

Aceste soft-uri sunt dezvoltate de o echipa de 15 programatori si vin in intampinarea utilizatorilor cu cele mai noi solutii in domeniul proiectarii sarpantelor din lemn si ale structurilor speciale din lemn -case din lemn, etc, folosind placi multicui.

Avantajul utilizarii soft-ului MiTek – nu este necesar sa fii inginer de rezistenta sau structurist pentru a elabora un proiect in faza DDE intrucat programele au incluse  toate calculele de rezistenta posibile pentru toate zonele din Romania conform cu normativele Romanesti in vigoare si Eurocod 5.

Softurile MiTek sunt special create pentru a putea fi folosite cu mare usurinta si de tehnicienii proiectanti,arhitecti,studenti,absolventi de facultati si de scoli tehnice datorita suitei de aplicatii pe care le detin, nepermitand  printarea planselor si detaliilor  de executie pentru productie si montaj pana cand softul nu face dimensionarea si analiza de calcul.

Nici un alt competitor din lume nu se ridica la nivelul de calitate al serviciilor si al suportului tehnic pe care compania MiTek le ofera clientilor sai.

Noi credem in clientii nostri, ii sprijinim pentru ca impreuna sa crestem afacerea si sa fim tot timpul acolo unde ne este locul.

 

Vasile Isache

Director General   Mitek Industries Group Romania.