MiTek Global Home

31 ianuarie 2012. Un nou training pentru programul de proiectare si calcul structural pentru lemn ecarisat si lemn lamelar incleiat.

Pentru descrierea amanuntita a programului de proiectare si calcul structural pentru lemn, RoofCon TrussCon, dati click pe imaginea de mai jos

In perioda 30 ianuarie -1 februarie 2012, la cererea inginerilor proiectanti ai companiei Phoenix Real Estates, reprezentata prin Ing. Vangelis Kartsakas, Mitek Romania desfasoara un nou training pentru programul RoofCon-TrussCon.

La trainig sunt inscrisi 12 proiectanti (ingineri si arhitecti). De remarcat este prezenta dl. inginer proiectant structurist Cristian Onofrei -Manager SC ICASE CONCEPT SRL, care promoveaza constructiile de case TIP (catalog online http://www.icase.ro/)  si a arhitectului Andrei Dosza de la SC PARALEL SRL (http://www.paralel.ro/), arhitect  cu o vasta experienta in proiectarea tuturor tipurilor de constructii pe structura din lemn. A proiectat si a executat astfel de lucrari in Tarile Scandinave, in special in Norvegia, acolo unde lemnul este respectat, dar si in Spania. De asemenea, Amvic Romania  a trimis la training 2 ingineri proiectani in vederea proiectarii sarpantelor si planseelor in sistem MiTek- prefabricate si asamblate cu placi multicui – “SUDURA IN LEMN”. La viitoarele acoperisuri si plansee pentru casele cu cofraje termoizolante, Amvic, se va utiliza tehnologia MiTek, in vederea reducerii costurilor de executie.