MiTek Global Home

2010 Martie – Programele de proiectare şi calcul al structurilor din lemn, RoofCon –TrussCon au fost prezentate Facultăţii de Construcţii şi Instalaţii din Iaşi in data de 26 martie 2010

În data de 26.03.2010, în faţa a peste 120 de specialişti în domeniul construcţiilor (studenţi, profesori unversitari, firme de proiectare) Mitek a prezentat ,,Avantajele industrializării şarpantelor asmblate cu placi multicui de tip grindă cu zăbrele”. Cei preyenţi au asistat în premieră la lansarea în cadrul Facultăţii de Construcţii şi Instalaţii din Iaşi a celui mai modern program de proiectare a şarpantelor industrializate din lemn cu calculul de rezistenţă inclus si anume, RoofCon – TrussCon.

Tema principală a prezentării a fost ,,Necesitatea Industrializării in Fabricarea Grinzilor cu Zăbrele Asamblate cu Plăci Multicui Proiectate şi Calculate cu Programele MiTek, RoofCon-TrussCon După Eurocod 5 ”.

Nu este necesar să fii inginer proiectant sau structurist pentru a elabora un proiect în faza DDE, programele de proiectare calculează automat rezistenta,vantul, zăpadă  pentru toate zonele geografice in conformitate cu normativele Româneşti în vigoare, Anexele Naţionale si Eurocod 5.

La prezentare au asistat profesoriuniversitari de specialitate, precum D-na prof.dr.ing. Dorina Isopescu – profesor specialistla catedra de lemn cu predare in limba engleză, Conf.dr. Ing. Sandu Stanila – specialist în structuri din lemn la Facultatea de Constructii Hidrotehnice, Prof.dr. ing. Nicolae Ţăranu – Decan al Facultăţii de Construcţii din Iaşi. Toţi cei de faţă au salutat iniţiativa MiTek de a se implica în procesul de învăţământ cu manuale, broşuri, traininguri pentru studenţi şipunerea la dispoziţia facultăţii gratuit a software-ului de proiectate RoofCon-TrussCon, program de ultima generaţie conceput exclusiv pentru proiectarea şi calculul structurilor din lemn.