MiTek Global Home

2009 iunie-Bona Dea din Resita, partener autorizat MiTek, realizeaza in premiera in Romania primul acoperis prefabricat din lemn cu placi multicui pentru o piscina acoperita

         

Bona Dea este o companie din Resita, partener al MiTek Industries Group care se implica din ce in ce mai mult in promovarea si executia sarpantelor din lemn prefabricate utilizand placile multicui si programul de proiectare MiTek 20/20. Compania Bona Dea se enumera printre cei mai importanti fabricanti de sarpanta industrializata 007 From Russia with Love hd din zona Banat, Ardeal si Oltenia. Ingeniozitatea proiectantului companiei Bona Dea face ca acoperisurile prefabricate din lemn cu placi multicui proiectate sa capete forme din ce in ce mai atragatoare.

Dupa cum puteti observa din imagini acoperisurile din lemn prefabricate cu placi multicui isi extind domeniul de aplicabilitate putandu-se obtine forme spectaculoase ale sarpantelor.

Acoperisul din lemn pentru piscina a fost realizat din grinzi cu zabrele tip arc avand o deschidere de 10 m si o inaltime utila de 4.5 m. Acoperisul a fost realizat intr-un timp record de 7 zile.