MiTek Global Home

19-23 septembrie 2012. MiTek Romania paticipa la Salonul International de Mobila si Industria Lemnului – SIM 2012 Bucuresti

 
In perioada 19-23 septembrie 2012, Mitek Romania a fost prezenta la  SIM 2012, targ dedicat producatorilor de mobila si fabricantilor de utilaje pentru prelucrarea lemnului,  inclusiv pentru fabricarea caselor din lemn.

MiTek a expus  o structura din lemn  de tip  fema  “portal” cu o latime de 11 m si o inaltime de  5.5 m, personalizand practic accesul in incinta pavilioanelor expozitionale.

Astfel  de constructii sunt ideale pentru personalizarea accesului la diferite obiective cum ar fi: parcuri, piete agroalimentare, pensiuni turistice , hoteluri, panouri publicitare, etc.

Prin tehnologia de fabricare a structurilor din lemn asamblate cu placi multicui, putem realiza orice forma de sarpanta cu dimensiuni de pana la 40 m fara reazeme intermediare.

Structura din lemn este calculata cu un program de proiectare si calcul structural dedicat exclusiv lemnului, RoofCon-TrussCon, iar asamblarea elementelor se realizeaza cu ajutorul placilor multicui.