MiTek Global Home

13 IUNIE 2017 – ACADEMIA TEHNICA MILIATRA PREZENTARE SOFTWARE DE PROIECTARE ROOFCON TRUSSCON

 

Mitek Industries Group a fost onorata sa accepte invitatia doamnei lect. univ. dr. ing. Patricia Florina Murzea si a domnului col. conf. univ. dr. ing. Marin Lupoae, de a se afla alaturi de studentii Academiei Tehnice Militare, pentru a prezenta programele de proiectare RoofCon TrussCon si tehnologia de fabricare a sarpantelor din lemn industrializate (prefabricate) asamblate cu placi multicui.

Studentii au fost incantati sa vada cum un proiect de sarpanta a carui executie ar fi durat cateva zile intr-un program obisnuit de proiectare a luat nastere in doar 15 minute cu ajutorul RoofCon TrussCon.

In cadrul prezentarii, studentii au putut observa cu cata rapiditate se pot proiecta atat sarpantele simple, cat si cele complexe, in programul dedicat exclusiv desenului si calculului structural al structurilor din lemn, conform Eurocode 5.

[Best_Wordpress_Gallery id=”3″ gal_title=”13 IUNIE 2017 – ACADEMIA TEHNICA MILIATRA”]

Unii dintre studenti au fost curiosi sa afle despre modul de imbinare a nodurilor la grinzile cu zabrele, cu ajutorul conectorilor multicui. In acest sens, au fost prezentate materiale video filmate la fabricile producatorilor. Altii si-au aratat interesul de a se inscrie la cursuri de formare profesionala in domeniul proiectarii structurilor din lemn si de a lucra in timpul vacantei de vara, atat in proiectare, cat si in procesul de productie.

Alaturi de noi la prezentare s-au aflat studentii: Balasa Valentin, Balosin Bogdan, Capra Mirela, Captiu Radu, Ceaparu Elena, Comisarschi Alexandra, Cosa Alexandru, Cristache Iulia, Druga Ilie, Dumitrescu Razvan, Gheorghe Bogdan, Goarna Andrei, Harbu Garofita, Hojda Gabriel, Marinescu Valentin, Moisi Andrei, Mota Florin, Negoita Bogdan, Nistor Dinu, Oanea Cosmin, Olariu Vlad, Onu Andrei, Opris Paul, Perian Alexandru, Pirvulescu Catalin, Popescu Alex, Serban Dragos, Sima Andrei, Simniceanu Bogdan, Staicu Alexandru, Stoica Ionut, Timis Andreea, Timis Daniel, Tobos Catalin, Trincu Cosmin, Ulea Alexandra, Ungureanu Mihai, Vint Catalin.

Trainerii Mitek Industries Group au ramas placut surprinsi de interesul manifestat de acesti studenti fata de industria lemnului in general si de sarpantele din lemn industrializat si le multumeste!