MiTek Global Home

11 februarie 2014, Facultatea de Constructii si Arhitectura Timisoara – Prezentare programe de proiectare si calcul structural pentru sarpante si structuri din lemn, conform Eurocod 5 – RoofCon-TrussCon.

În data de 11 febuarie 2014, MiTek România. împreună cu partenerul Reda Holz SRL – Timișoara, reprezentată de  Ing. Chendes Remus, au susținut în cadrul Facultății de Construcții și Arhitectură din Timișoara o prezentare a programelor de proiectare și calcul structural pentru șarpante și structuri din lemn, conform Eurocod 5 – RoofCon-TrussCon.

La eveniment au participat 35 de invitați, ingineri și arhitecți. Tema prezentării a fost “Avantajele programelor de proiectare dedicate pentru structuri din lemn si tehnologia de fabricare pentru șarpante și structuri din lemn în sistem industrializat asamblate cu placi multicui MiTek”.

Printre invitati s-au numarat:

– Prof. Dr. Ing. Furdui Cornel, profesor la  catedra de lemn din cadrul Facultății de Construcții Timișoara.  Dânsul a  prezentat o realizare a unei structuri prefabricate din lemn cu planșeu Posi Strut în Reșița.

– Oliver Amandi – Director de dezvoltare MiTek Europa.

– Ionescu Marcel – Director General  Europlastic SRL – a prezentat în premieră în România o substanță revoluționară de ignifugare a lemnului – rezistentă la foc timp de peste 4 ore.

După această prezentare, echipa MiTek (Vasile Isache si Angel Ilovan) împreună cu Reda Holz (Ing. Remus Chendes) a vizitat 2 birouri importante de arhitectură din Timișoara, unde a prezentat avantajele colaborării arhitecților cu producătorii de șarpante industrializate MiTek.

1. Adreescu & Gaivoronschi  – firma care numară peste 15 arhitecți, unde ne-am intalnit cu Arh. Vlad Alexandru Gaivoronschi, președintele OAR Timișoara și arh. dr. Ioan Andreescu, Decan al Facultății de Construcții și  Arhitectură Timișoara,  punand bazele unei colaborări pe temen lung cu cele 2 instituții.

 

2. Studio Arca – firma care numară 12 arhitecți.

 

 


Le mulțumim pentru implicare și suportul acordat atât conducerii Facultății de Construcții și  Arhitectură Timișoara, cât și companiilor Reda Holz și Europlastic pentru sprijinul lor în susținerea acestui eveniment.